Де у Луцьку та районі можна зробити круті осінні фото: ТОП локацій

Де у Луцьку та районі можна зробити круті осінні фото: ТОП локацій
Романтика та яскравість осінніх фотосесій не лишають байдужими любителів гарних кадрів. У цю пору жовто-багряного листя та мінливих дощів кожен хоче мати в арсеналі декілька атмосферних осінніх світлин у листячку чи на фоні червоного плюща.

Хтось вирушає на пошуки красивих локацій самостійно з телефоном чи фотиком у руках, хтось довіряє професіоналам і їхньому досвіду.

Інформаційне агентство ВолиньPost вирішило зробити ТОП-лист цікавих місцин Луцька і району, де можна було б попозувати на фоні красивих декорацій природи. За порадами звернулися до професійних фотографів Луцька.

Першою локацією, яку одноголосно радять відвідати місцеві фотографи Ярослав Близнюк, Ігор Диня, Сергій Матвійчук та Олег Міткевич є ботанічний заказник «Воротнів». Це місце неподалік луцька ще називають «Волинською Швейцарією».



«Воротнів підходить для фотосесій у будь-яку пору року, але восени – особливо гарно. Якщо ви вже там, то раджу зупинитися ще у самій Гаразджі, поблизу насіннєвого центру, там теж дуже круто», – переконує Сергій Матвійчук.



Фотограф Ігор Диня каже, що у цю пору знайти хорошу локацію для фото можна будь-де, де є багато яскравого листя і хороше світло. Лучанам радить не оминати маленькі вулички у Старому місті. Багато красивих фонів є на вулиці Кафедральній та під замком Любарта. Також каже, що поблизу міськради, у дворі біля «Укрпошти», розплівся яскравий червоний плющ.



Фотограф Ярослав Близнюк надає перевагу паркам: «900-річчя» та центральному. Каже, що найчастіше осінні фотосесії замовляють саме там. За місто їхати не потрібно, а здається, ніби у лісі.



Парк «900-річчя», де багато яскравих кленів, та центральний парк обирає і фотограф Олег Міткевич. Радить також не оминати міський зоопарк. Якщо є можливість та бажання, можна також поїхати трохи далі за Луцьк і зупинитися на території ресторану «Садиба на джерелах» або ж прокататися дорогою до селища Олика, що в Ківерцівському районі.

«Особисто для мене локація стоїть на другому плані, мені основне емоції і 5кв.м жовтого листя», – говорить фотограф.



Головне фото – Ярослава Близнюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.