У Луцьку пропонують на свята вивішувати прапор ЄС

У Луцьку пропонують на свята вивішувати прапор ЄС
У Луцьку під час свят поряд із державним прапором пропонують вішати і прапор Європейського Союзу.

Про це ішлося 21 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Таку ініціативу висунув депутат Луцької міської ради Андрій Козюра. За його словами, «це покаже гостям, лучанам, регіонам України і центральній владі, що Волинь налаштована на Євросоюз та на європейські цінності».

Голова комісії Юрій Вега також вважає, що «є підстави підкреслювати свою приязнь». Однак він застеріг, що підприємці можуть почати використовувати це як торгову марку.

Зрештою комісія підтримала пропозицію використовувати прапор ЄС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доки ми прагнемо асоціації з ЄС, луцькі депутати вже там - в європейській імперії. Ми більше не незалежна країна. Так вирішили наші дипломати місцевого розливу. І байдуже їм що є Конституція України і міжнародні норми і правила. Головне першими прогнутись перед кимось. Ностальгія по Союзу присутня у всіх, навіть в націоналістів. Аби "красіво"... Майте гонор, панове! Ви ще навіть національного прапора піднімати не заслужили!...
Відповісти
повісив прапор і всьо.в хліві гіпсокартон підбив покрасив-європа.200 доларів зарплати зняв але через банкомат-тоже європа!що козюра що той грубернатор-всьо "європейці".фетіш такий в них.табличка на столі юрист-значить юрист.європа-значить європа.експерти одним словом.який в них там гонор-Совкова гордість за страну..
Відповісти
Повесить "прапор" с большой жопой как на "День Гейропы" в Киеве.Все млеют от чужебесия, иваны не помнящие родства.Шабесгои готовы служить козырным харям Евромамоны.Кырдык скоро.
Відповісти
наші люди рвуться в європу щоб простіше було втекти з нашої дибільної країни
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пропонують на свята вивішувати прапор ЄС
21 травень, 2013, 17:08