У Луцьку звільнений майстер без вищої освіти хоче повернутися в училище через суд. ВІДЕО

У Луцьку звільнений майстер без вищої освіти хоче повернутися в училище через суд. ВІДЕО
Майстер виробничого навчання, якого раніше звільнили за систематичне порушення трудової дисципліни, прагне поновитися на роботі через суд. Натомість вище професійне училище проти такого підходу до навчального процесу, адже йдеться про освіту дітей.

Історію розповідають журналісти Сфери.ТВ, – пише Конкурент.

Понад чотири роки колектив Луцького вищого професійного училища очолює Володимир Романюк. Директор запевняє: донедавна навіть не підозрював, що поряд з іншим матиме клопіт з колишнім працівником цього навчального закладу Валерієм Білоусом. Останнього, до слова, звільнив ще попередній керівник ВПУ.

Володимир Романюк каже: не може поновити на роботі Валерія Білоуса через те, що він не має вищої освіти, яка необхідна для проведення теоретичних курсів. Також цю кандидатуру на погодження має подати старший майстер та профільний заступник директора. Обоє освітян, запевняє Володимир Романюк, проти поновлення Валерія Білоуса. Та найголовніше – це діти.

Натомість сам позивач Валерій Білоус вважає, що його звільнили незаконно і зобов’язані поновити на посаді.

На днях головуюча у справі Валентина Кирилюк мала заслухати позиції сторін за позовом. Щоправда, на судове засідання не з’явився представник позивача. У клопотанні просить відкласти слухання справи. Відтак, справу по суті розглядатимуть наприкінці листопада.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закони без вищої освіти для країни-лєгко.а курси проводити-ні.
Відповісти
Директором училища з освітою агронома можна бути. Підшитому алкоголіку пенсіонеру з середньою освітою можна бути старшим майстром. А рядовий майстер обовязково з вищою освітою. Іншої єрунди не могли придумати
Відповісти
Справедливість

15:15 25.10.2019

Дуже вже хочеться позбутися БИКУ колгоспному Білоуса. А він добирається справедливості... Так як його звільнили батов можна звільнити кожного. Сфабрикували акт що нібито його бачили назупинці за 15 хвилин до кінця робочого дня. І сьогодні афішиють що він прогулянок. Не прогульщиквін а борець з училищними злодіями та аферистами. Віриться в те що він їх поставить на місце а романюк повториться дорогу батова.
Відповісти
Попався від Білоуса не втечеш - продажні журналюги не допоможуть ... доїльний апарат надітий , надійно зафіксований . Після виконання заданої програми,- до Європейського суду тебе за " хвоста " затягнемо . Виключається автоматично !!!!.
Відповісти
Бо не був засуджений за протидію корупції як батов який працює по нині

08:46 25.10.2019

Корупція ІНФО
Пустовіт, Мишковець, Плахотна , К* та інші в корупційній схемі , покриває крадіїв , стара дружба - доля... , а щоб (було слово дане губернатором пустоцвітом допомогти *слово дав ,слово забрав * по справедливості слабо ...

А як будуть долати розрив між теорією і практикою, освітою й виробництвом в ЛВПУ? Неугодного майстра зварювальників батов за ПРАВДУ звільнив- вигнав, не дивлячись на те, що саме зварювальна майстерня давала основний прибуток училищу від виробничої діяльності. Ключі від майстерні перейшли до старшого майстра, який успішно її розікрав. З приходом в училище директора Романюка, максимчук списав новий фрезерний верстат токарної майстерні і відправив його за вказаною директором адресою....на даному етапі крадії під чутким *кришуванням* владців і правоохоронців "приробили ноги" КАЛОРИФЕРНІЙ ! ! ! Після цієї оборудки максимчук став управляючим романюком і постійно "спускав на тормозах" питання набору групи зварювальників.... 17 січня 2019р. Білоус написав заяву на поновлення його на роботі. Дирекція якби не проти поновлення Білоуса, але проти управляючий директором, який прекрасно розуміє, що повернення незаконно звільненого майстра може закінчитись "каталажкою" для управляючого.... 18.03.2019 за направлення центру зайнятості на вакансію ( більше 20 років Білоус підходив - випускав так звані середні групи ГАЗОЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНИКІВ , ЗВАРЮВАЛЬКИКІВ НА НАПІВАВТОМАТИЧНИХ І АВТОМАТИЧНИХ МАШИНАХ , КОНТРОЛЕРІВ ЗВАРЮВАЛИНИХ РОБІТ ; ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИКІВ НАПРАВЛЕНИХ НА ПІДГОТОВКУ і перепідготовку ЦЗ - центрами зайнятості) , а от рагульсько-колгоспний парадокс для підготовки низької навіть можна назвати НАЙНИЖЧОЇ кваліфікаційної категорії складності " ЗВАРНИК РУЧНОГО ЗВАРЮВАННЯ " _ не підходить ??? ! ! ! От і товчуть воду в ступі й по сьогодні і невідомо, як і коли це все закінчиться. Якби управління освіти думало про навчальний процес в училищі, то вже давно звільнило б і свого директора, його управляючого і засудженого злочинця батова. На разі чомусь чекають з моря погоди . Ймовірна причина "чекання" - залежність управління від всіх трьох хероїв училища ...

Див. Архів : Що думають Луцькі педагоги про реформи в освіті . Заходь на сайт батов гф..
Відповісти
Організована злочинна група яку вже четвертий рік в ЛВПУ очолює романюк в.в. К* вчиняє все більше і більше злочинів і думає що все це зійде з рук, як зазвичай. Зараз важливо привернути максимальну увагу. Надія на резонанс і розголос. Громадськість і центральна влада повинні вникнути в ситуацію. Всі події будуть перекладені і відправлені міжнародним правозахисним організаціям і в міждержавні інстанції ... за КК України в училищі засудженні вже два директори , один з засуджених на даний час в К * подільників .

Відповісти
Архів 28 травня 2013 09:45 Відповісти IP: 95.133.90.--- " У Геннадия Федоровича знакомые в СБУ и прокуратуре, Славик Кравчук у него друг, Романюк крестил нашего зятя - нас выручат, нам помогут, никто ничего нам не сделает". - Л. Батова (меня Раисой Максимовной называют, мы теперь ужинаем в ресторанах). Важко не погодитсь - дійсно помагають.Але не довічно. Кримінальна відповідальність неминуча! І для співучасників злодіянь також!
Відповісти
не з таким директором співпрацювати з німецькими партнерами. Колгоспний агроном, рибоохоронець, українсько - туркменський бавовняник, голова сільради, клєрк РДА, .... (всю трудову важко продублювати) ... і, нарешті, директор ЛВПУ (з другої спроби; після відчуження своєї дорогої іномарки). Про які досягнення, про який навчальний процес можна вести мову, якщо (для прикладу) на педраді 27 липня 2018р цей директор заявляє: "мені (тобто йому) достовірно відомо, що 44-а група в повному складі пів року не ходить на уроки". Або пригадати обласне методоб*єднання майстрів та викладачів спецдисциплін ПТУ Волині: на відкритий урок в групі верстатників з*явилось аж два учні. Винахідник - директор забезпечив наповнюваність аудиторії учнями групи комп*ютерщиків, зірваши їх урок згідно розкладу, Виникає запитання: а чому не манекенами? - урок в комп*ютерщиків не прийшлося б зривати... Є чимало запитань, якими варто поцікавитись правоохоронним органам: скажімо, яким дорогоцінним металом накрито корпус майстерень за 540 тисяч гривень по цінах 2015- го року з врахуванням того , що робота виконана далеко не в повному обсязі.? А якщо хоч частково перевірити всі ремонтні роботи, виконані ним в училищі з кумом - завгоспом та списання матеріальних цінностей зі спільниками то .... світить лава підсудних - ? ... Чи не відчуває ганьби управління освіти Волинської ОДА за свій "винахід" на посаду директора ЛВПУ і чи обов*язково утримувати його на цій посаді до закінчення контракту???!

уточнення
Сьогодні, 06:38 - Відповісти
0
Засідання педагогічної ради, про яке йде мова в коментарі відбулось 26 червня 2018р. Воно було заключним у 2017 - 2018 навчальному році. На першому ж засіданні педагогічної ради нового 2018 - 2019 н. р., що відбулось аж у середині вересня 2018р. і на яке з УОН ніхто не прийшов, директор "порадував" присутніх: "зі мною (з ним) в цьому училищі будуть судитися до кінця мого контракту" - самокритично (!) і головне відверто.**************** А ВІН(л) такий - до прибалтів та германців мандрує пожерти; в парк імені Лесі Українки ходить по*рати ,- от так по-життю на всіх і вся ... ************************

Відповісти
Були конкретно напрацьовані схеми : взаємозаліки і розрахунок коштами на енергоносії - клондайк - на фінансових потоках ; річки матеріалів на будівництва і ремонти, струмки побурової техніки, озера з скатерками самобранками , тощо... безмежне море з солодкими берегами з цукру піску ... йшло по каналах вибірковому контингенту, с.курилюк теж крутив - вертів,,,. Приближеним до корита перепадали куски і школа досвіду . Крім тих моментів з гуртожитком , благодійним фондом ...на яких пас порвався , складається таке враження , що хтось прокляв .В лвпу замість змін на краще владці через управління , використовують для замітання слідів злочинів мігруючих поцьріотів України , справжні патріоти могли б щось змінити на краще . Мігруючим особриво Рязанському треба було відразу все. Й ми обирали інших щоразу зажерливіших пройдисвітів. Я був у шоці в відчаї , коли владці затверджували керівниками у освітньому закладі : некрасову , в.в. романюка , панькевича решту банди без національного коріння , без совісті , без душі. Кількість злочинів стрімко збільшувалась. Як і директорія лвпу - підла , цинічна , підступні брехуни нічого в кращу сторону не змінили крім рейтингу нового шефа і завгоспа , умільці свою вину з подачі - вказівки Романюка В.В. списали всю і все , що треба ... підпищу . Відпрацьовують,віддячать сповна. Мають рейтинг премєр міністра. Замітаємо сліди далі , за пендаль під зад . При повазі до колег яких щиро поважаю , мушу висловити неприємну річ . Такого бруду , хамства , брехні , матюки на кожному кроці , сміття скрізь , всі беруть , або дають хабарі ... звикли так жити і навіть не усвідомлюємо , в якій ямі перебуваємо . Та чи змінимося ? Коли ханига батов звільняв Білоуса, керівники управління того часу попович з грушкою не зовсім одобрювали такий хід подій. Мабуть відчували неладне в майбутньому. Все - таки Білоус багато попрацював сам і з учнями на приватних об'єктах управлінців (зроблених, придбаних за крадені гроші) навіть не за "спасибі", не кажучи вже про якісь чисто людські, а тим більше, фінансові розрахунки. Не одобрювали, але й не заборонили гниді - батову спаплюжити людську душу. Хр*н з ним, з тим майстром: перспективи на те, що він буде на них ще їшачити не має. Відмовчались. Звільнив. Невдовзі "попросили" й самих поповича з грушкою. Пішла чехарда в керівництві управління, як в директоріаді ЛВПУ. Але є СПІЛЬНЕ для хомича, загреви, плахотної: всім їм неодноразово приходилось втікати з своїх кабінетів та переховуватись в стінах управління, а то й за ним від ..... незаконно звільненого училищного майстра Білоуса В.Г. Чому ж втікаєте, шановні? Ваш спільник поцьріот батов України все зробив правильно (він мови навчився і думає по-українськи). Чого трасця на вас нападає? - Чи не тому, що прекрасно знаєте про законність того звільнення. Чи не тому, що Білоус знає і має оригінали доказів про мільйонні училищно - управлінські фінансові оборудки. - Не втечете. Рано чи пізно криша "протече" (дасть збій). Тоді й "почухаєтесь" і подумаєте: чи потрібно було кришувати батова і все училищне злодійське ш*бло. - Успіхів вам в бігах на далекі відстані , марафонці чуєві . Невже не вірите в зміни на краще ?

Відповісти
Весільні - замовні журнолюги , на службі в К* корупціонерів...
Дуже вже хочеться позбутися Білоуса. А він добирається справедливості... Так як його звільнили батов можна звільнити кожного. Сфабрикували акт що нібито його бачили назупинці за 15 хвилин до кінця робочого дня. І сьогодні афішиють що він прогулянок. Не прогульщиквін а борець з училищними злодіями та аферистами. Віриться в те що він їх поставить на місце а романюк повториться дорогу батова. Людям хочеться , людям віринтся , люди надіються = ВИСОКУ ДОВІРУ ОБОВ*ЯЗКОВО ВИПРАВДАТИ ! ! !

Відповісти
«Соціальний захист залежить від кожного з нас. Вам як роботодавцям важливо розуміти зону своєї відповідальності. Наша з вами взаємодія націлена на те, щоб особи з інвалідністю не відчували своєї інакшості. Вони – повноцінні члени суспільства і мають рівно стільки ж прав, як і будь-хто з нас. Тому ми як служба зайнятості і ви як роботодавці маємо спільно допомогти цій категорії населення відчути себе потрібними, важливими і захищеними. Важливо, щоб роботодавці розуміли, що закон – це лише додаткова гарантія для осіб із інвалідністю, а головне – соціальна відповідальність», – резюмував Роман Романюк.
Відповісти
?. У вас чомусь в.в.такі хвилювання ... чомусь така нервова дрожь ... згадалось як після заяви Білоуса 17.01.2019р...з 1.02. 2019р. хотілось в ВПУ ввести стан ГЕТТО ... чомусь такі роздратування , діти готівку збирали не директору , а щоби розрахуватись з сином директора романюка за меблі( доставленні в бурсу вночі), чомусь такий трепетний стан, хоч списував все по максимуму ... ! ? .
Відповісти
Директор закладу Володимир Романюк зазначив, що на цей момент заклад забезпечений викладачами на 100%, а майстрами виробничого навчання на 80%. Хотіли б поновити матеріально-технічну базу, покращити фінансування навчального процесу з різних бюджетів, зменшити коригування робочих навчальних планів.
Відповісти
На сьогодняшній педраді, в день Іоанна Златоуста будемо бо так прийнято молитися про покарання для хабарників і шахраїв, вивівши їх на чисту воду. При цьому не можна проклинати шахраїв, аби не прогнівити Бога. Сьогодні не можна лаятися, "інакше Бог ніколи молитов не почує".
Відповісти
Ви самі виростили МОНСТРА з яким самостійно справитись не зможете ...
Відповісти