Експерт: легіонери «Волині» ‒ сумнівного рівня

Експерт: легіонери «Волині» ‒ сумнівного рівня
Футбольний експерт, який побажав залишитися інкогніто, вважає, що легіонери луцької "Волині" - сумнівного рівня, а з українців добре грав лише капітан команди Сергій Сімінін.

"З луцькою командою все просто - одні не хотіли, інші не могли. Поки платили гроші - луцькі легіонери, більшість з яких сумнівного рівня, щось показували, бігали, стрибали", - розповів він сайту Football.ua, який ініціював проект "Підсумки чемпіонату України з агентом Х".

"Як тільки перестали - майже в кожному матчі від них протягало байдужістю. Найкраще ставлення до Волині, як до місця роботи, показали Ілієв і Рамон. У розпал боротьби за виживання вони просто взяли і помахали Луцьку ручкою", - каже футбольний фахівець.

З його слів, такі реалії сучасного українського футболу. Мовляв, нині немає місця фінансово неспроможним клубам.

"Місцеву молодь за невеликі гроші і за ідею ще якось можна організувати, а прибулих до нас на заробітки іноземців - ніколи і ні за що", - стверджує "агент Х".

Щодо українських гравців "Волині", то вони, на думку експерт, виявилися слабкими.

"Толком і відзначити нема кого, хіба що Сімінін відрізнявся своєю самовідданістю. Але це особливо не компенсує прогалини в футбольній освіті, на одному бажанні, без класу і рівня, далеко не заїдеш", - зауважив фахівець.

"Якщо в клубі не вирішать свої внутрішні проблеми, якщо "приватівський табір" вирішить, що клубу пора відправитися по шляху "Арсеналу" (через фінансові труднощі київський "Арсенал" продали, - ред.) в плані фінансування, то "Волинь" чекають дуже складні часи. На Західній Україні не так багато заможних людей, які готові викидати мільйони на вітер заради своєї пристрасті до великого футболу. А іншого шляху у нас поки що не придумали. Спрогнозую, що "Волинь" буде головним кандидатом на виліт в наступному сезоні", - підсумував експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А что делает президент футбола Волыни ?
Відповісти
Останні новини
Експерт: легіонери «Волині» ‒ сумнівного рівня
22 травень, 2013, 08:44