Патрульних, які врятували з вогню 3-річну дитину у Луцьку, нагородили відзнаками. ВІДЕО

Патрульних, які врятували з вогню 3-річну дитину у Луцьку, нагородили відзнаками. ВІДЕО
Патрульні, які врятували 3-річного хлопчика з палаючої багатоповерхівки на вулиці Дружби народів, отримали відзнаки від ДСНС.

На ранкове шикування в УПП у Волинській області завітав генерал-майор служби цивільного захисту, начальник управління ДСНС в області Володимир Грушовінчук., - повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Опісля традиційного виконання гімну України начальник управління Андрій Крутень звернувся до присутніх.

«У нас дуже тісна співпраця з рятувальниками. Адже ми разом з ними найпершими прибуваємо на виклики і надаємо допомогу мешканцям великої Волині. Сьогодні відзначаємо патрульних за один з таких героїчних вчинків допомоги людям».

За сміливі і рішучі дії під час надзвичайної ситуації, сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків, досягнення високих результатів у службовій діяльності нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації» Володимир Грушовінчук нагородив Владислава Романюка, поліцейського роти №1, та Максима Янюка, інспектора роти №1.

Нагадаємо, 26 серпня хлопці в лічені хвилини приїхали на виклик і без вагань проникли в квартиру на бульварі Дружби Народів у Луцьку, де відбулась пожежа, врятувавши звідти 3-річного хлопчика.

Володимир Васильович наголосив, що всі екстерні служби мають злагоджено діяти в надзвичайних ситуаціях.

«Саме так було і 26 серпня, коли екіпаж патрульних прибув на місце займання найпершим і виніс звідти дитину. Кожне врятоване людське життя повернеться нам сторицею. Якщо кожен громадянин говоритиме «дякую» патрульному, медику, рятувальнику, тоді ми будемо впевнені, що гідно виконуємо свої обов’язки перед українським народом», - зазначив Володимир Грушовінчук.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.