На Донеччині 20 кулями розстріляли трьох шахтарів. ВІДЕО

На Донеччині 20 кулями розстріляли трьох шахтарів. ВІДЕО
У Донецькій області вбивці, щоб позбавити життя трьох шахтарів, вистрелили у них 20 разів.

Вбивць трьох гірників у Красноармійську шукають по всій Україні, але поки що безрезультатно, - йдеться у сюжеті ТСН.

Трагедія сталася 20 травня. Трьох шахтарів знайшли убитими у приватному гаражі заступника генерального директора копальні. Тіла вбитих виявив сусід по гаражу, який помітив біля дверей калюжу.

"Гараж напіввідчинений, біля гаража калюжа - вже сліпенький, каже: "Масло розлив". Інший їде на велосипеді: "Так то не масло - кабана чи бика тут зарізали, крові..." - розповів голова гаражного кооперативу Володимир Яцура.

Правоохоронці, що приїхали на виклик, виявили у гаражі три тіла з вогнепальними пораненнями у голову. Усі троє вбитих разом працювали гірниками на шахті "Покровська". Власник гаража, де знайшли тіла - заступник керівника цієї ж копальні.



"Всі з якихось причин не працювали у цей день. Власник гаража був у цей момент на робочому місці, тому він не може нам пояснити про цю ситуацію", - повідомив перший заступник керівника обласного УМВС Володимир Гончаров.

Біля гаража знайшли понад два десятки гільз до пістолетів Макарова та Парабелум. Тіла вбитих були настільки понівечені пострілами, що їх ледве впізнали рідні. Батьки одного з них впевнені, що убивство замовне, а гірники стали лише випадковими жертвами, бо кілер полював на заступника директора шахти. Однак таку версію слідство поки що не розглядає.

"Висунуто декілька версій, зокрема те, що злочинці з метою заволодіння майном, з хуліганських мотивів... Перевіряється можливість вчинення вбивства з урахуванням їх професійної діяльності", - зазначив заступник обласного прокурора Євген Максаков.

Водночас на шахті заявили, що загибель шахтарів з їхньою роботою не пов'язана.

"Я не пов'язую смерть гірників з їх професійної діяльністю. Це підземні працівники, гірськомонтажники", - заявила голова відділу зв'язків з громадськістю шахти Олена Cубботіна.

Застати заступника директора, у чиєму гаражі знайшли тіла гірників, ні вдома, ні на роботі не вдалося. Тим часом шахтоуправління "Покровське", до якого належить копальня, оголосило винагороду 100 тисяч гривень за інформацію про злочинців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Донеччині 20 кулями розстріляли трьох шахтарів. ВІДЕО
22 травень, 2013, 09:01