На Волині судили чоловіка, який ухилявся від проходження навчальних зборів

На Волині судили чоловіка, який ухилявся від проходження навчальних зборів
У Нововолинську судили вже третього військовозобов’язаного, який не з’явився до військкомату і цим самим ухилився від проходження навчальних зборів.

Працівники Нововолинського ОРВК вручили повістку військовозобов’язаному нововолинцю та озвучили вголос її зміст ще в серпні, - повідомляє Нововолинськ соm.ua.

Чоловік, будучи придатним до служби, згідно із рішенням військово-лікарської комісії, не з’явився до військкомату у встановлений день для подальшої відправки на навчальні збори без поважних на те причин.

Свою вину нововолинець визнав повністю. Отож, суд визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.337 КК України та призначив покарання у вигляді штрафу у розмірі п`ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 850 грн.

Нагадаємо, нещодавно чоловіка засудили через ухилення від проходження навчальних зборів військовозобов’язаними. Тоді нововолинець відмовився отримувати повістку від працівників військкомату.

Аналогічний випадок розглянули на судовому засіданні й минулого тижня. Тоді нововолинця, який перебував на робочому місці в ТзОВ «Механічний ливарний завод», працівники військкомату призвали на навчальні збори, надавши повістку та озвучивши вголос її зміст.

Військовозобов’язаний отримувати повістку відмовився, про що було склали відповідний акт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І чому він не хоче стати героєм?
Відповісти
Останні новини
На Волині судили чоловіка, який ухилявся від проходження навчальних зборів
25 жовтень, 2019, 02:19