Вбивцю жінки засудили до 5 років тюрми

Вбивцю жінки засудили до 5 років тюрми
Апеляційний суд Волинської області присудив мешканцю Волинської області п'ятирічне ув'язнення .

Волинянин в стані алкогольного сп’яніння посварився зі співмешканкою і вдарив її у живіт. Внаслідок удару жінка померла, - пише Під прицілом.

Так, під час досудового розслідування правоохоронці з’ясовали, що чоловік вдарив жінку, коли вона обізвала його лайливими словами і плюнула в обличчя. Виявивши через дві години після цього, що потерпіла мертва, чоловік викликав швидку допомогу, яка констатувала смерть жінки.

Нововолинський міськрайонний суд призначив чоовікові покарання у вигляді 5 років позбавлення волі та стягнуто на користь представників потерпілої понад 17 тисяч гривень матеріальної шкоди і 80 тисяч гривень моральної шкоди.

Однак, сторона потерпілої подала апеляцію, в якій вказує на недостатність призначеного покарання. Вона ж просить скасувати вирок та призначити новий.

Натомість, обвинувачений навпаки зазначає, що вирок суду досить суворий, тому просить пом’якшити покарання. Крім цього, він та його захисник наголошують, що ухвалою попереднього суду, було безпідставно стягнуто на користь потерпілої 80 тисяч гривень моральної шкоди та понад 4 тисячі гривень витрат на поминальний обід.

Тож, суд розглянув апеляції, однак все таки залишив їх без задоволення, а попередній вирок – без зміни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вбивцю жінки засудили до 5 років тюрми
22 травень, 2013, 11:09