На Волині створили фонд, щоб добудувати пам'ятник Бандері

На Волині створили фонд, щоб добудувати пам'ятник Бандері
За сприяння ВО "Свобода" на Волині створили благодійний фонд "Спорудження пам’ятника Степану Бандері у місті Луцьку".

Також для збору добровільних пожертв відкрили рахунок, - повідомили у прес-службі партії.

"Сьогодні, коли в Україні вже споруджуються пам'ятники Катерині Другій, Йосипу Сталіну та іншим катам українського народу, а українофоб Дмитро Табачнік вириває сторінки нашої історії, забороняє вивчати українських Героїв та їхню боротьбу, патріотична волинська громада має дати належну відповідь ворогам нації. Поза всяким сумнівом, нею стане спорудження пам’ятника Степанові Бандері в обласному центрі Волині – краю, де зродилась УПА.

Це питання стає питанням честі для волинян. Адже Бандера – символ нескореності, боротьби та свободи України. Символ, який змушує тремтіти від страху всіх окупантів нашої землі. Споруджуючи пам'ятник Степанові Бандері, ми вшановуємо пам'ять всіх українських героїв, борців за Українську державу, полеглих за ідею української нації, ветеранів ОУН-УПА та інших учасників визвольних змагань. Це – пам'ятник для майбутніх поколінь, які мають виховуватися на прикладах боротьби та самопожертви наших героїв заради української ідеї та української справи", - йдеться в інформації прес-служби.

Народний депутат України свободівець Анатолій Вітів, який став керівником фонду, закликає долучитися до доброї справи депутатів рад різних рівнів, усіх свідомих українців, волинян, яким не байдужа українська нація та українська ідентичність.

Розрахунковий рахунок для благодійних пожертв на спорудження пам’ятника Степанові Бандері в місті Луцьку: 26000118499001 у ВРВ АТ "Брокбізнесбанк", МФО – 300249, код ЄДРПОУ – 38691966.

Нагадаємо, в лютому громадська організація Національний Альянс теж відкрив рахунок для збору коштів на дозведення пам'ятника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стільки людей бідує, стільки мають проблеми зі здоровям, а ці на памятник збирають. СТИДНО МАЄ БУТИ!!!
Відповісти
Через таких як ви відписувачів відсталих і далі будемо жити погано, ви немаєте майбутнього тому що ви без минулого! Гавкайте далі а памтник стоятиме і я навіть тішусь що є такі коменти як ваші оскільки вам це неподобається! Значить правильно все робимо! Ура
Відповісти
Засунь своё это позорное прошлое поглубже себе в...и никому о нём не рассказывай...было бы чем гордиться!!!
Відповісти
В д-пу я засуну вас і там же маю! Собаки гавкають а караван іде)))))
Відповісти
ахаха караван идёт)))))))))))))) обосцанный зародыш бандере возле ЗАГСа!!!!!!!!)))))))))))))) караван...ой бл...)))))))))))) Даже если памтник поставят всё равно будет обосцаный и облёваный, потому что это единственное на что этот полуаборт заслужил)))))))))))))
Відповісти
Краще б ти в Батька на трусах засохла !
Відповісти
извини, что как - то без тебя этот вопрос решили, имбицил...в следующий раз обязательно тебя спрошу)
Відповісти
Якщо хочуть викинути гроші на пусте - хай тратять. Я цей пам*ятник перед РАГСом сам зруйную. Э вулиця Бандери - там і будуйте!!!
ГАНЬБА!!!! Уявіть... Виходиш ти з хорошим настроєм після офіційного укладення шлюбу, а тут пам*ятник "неживій" людині!! НАВІЩО ПАМ*ЯТНИК на такій світлій події!!!
Були зібрані підписи проти встановлення пам*ятника у цьому місці!!!!
С(Л)ОБОДА!! чому все продовжується? Ви що, не дотримуєтесь законів?!!! Ви ж єба... такі чесні!
Відповісти
головне він стоятиме дупою до РАЦСУ ото вже буде повага до молодят і шлюбу.
Відповісти
дибіли
Відповісти
Закликаю всіх Лучан скинутись по 1грн і найняти крана,рознести цю муйню кебені-матері.На
Хрін кому він там треба,вигляд рагсу портить,кончені
Відповісти
на такое дело и полтинника не жалко) Я "ЗА"
Відповісти
підтримую
Відповісти
пямятник будет стоять не смотря на все завывания имбецылов, вы запомните совка больше нет. мы жывем в свободной стране и чтить героев наша обязаность а кацапская шваль волающая пусть едет к своим березам на родину, а на мнгение комуноботов насрать скоро вымрут и о них забудут, памятник будет стоять даже если придется загс снести нахрен, мы не будем с вами сюсюкатся.
Відповісти
Останні новини
На Волині створили фонд, щоб добудувати пам'ятник Бандері
22 травень, 2013, 11:56