Волинські аграрії поїхали в Київ

Волинські аграрії поїхали в Київ
32 волинських підприємства презентують свою продукцію на XXV Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2013» в Києві.

Захід відбуватиметься з 22 по 25 травня у столиці в Національному комплексі «Експоцентр України», - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Делегацію від Волині очолили голова облдержадміністрації Борис Клімчук та його заступник Віталій Карпюк. На стенді області свою продукцію презентують 22 місцевих виробники.

Вони представляють хлібобулочні, кондитерські та макаронні вироби, борошно, цукор, курятину та ковбаси, молоко та продукти його переробки, соки та напої, овочеві консерви, майонези та кетчупи, м’які маргарини, живе пиво, столово-мінеральні води, алкогольні напої, продукцію бджільництва.

Крім цього, десять волинських сільськогосподарських підприємств демонструють досягнення у галузі тваринництва – на виставку привезли 25 голів великої рогатої худоби чорно-рябої молочної та волинської м’ясної породи.

Як зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, Волинь має чим похвалитися: товари місцевих виробників відповідають найвищим стандартам якості.

«Волинь, як аграрна область, створює сприятливі умови для розвитку агробізнесу. І за останні три роки маємо значне зростання виробництва. Для стимулювання та допомоги людям у нас працює 27 регіональних програм підтримки агропромислового сектору», - зазначив Клімчук.

Довідка

З Волині на XXV Міжнародну агропромислову виставку «Агро-2013» поїхали: ПАТ «Теремно Хліб», ТзОВ ПК «Заграва-Луцьк», ТзОВ «Волинь-зерно-продукт», ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2», ПАТ «Гнідавський цукровий завод», ТзОВ «Віва», ПрАТ «Ковельські ковбаси», СЛАТ «Тур», ПОСП ім.Шевченка, Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, ДП СЛАП «Любешівагроліс», ПрАТ «Волиньхолдінг», ПАТ «Луцьк-Фудз», ВАТ «Павлівський пивоварний завод», ПАТ «Луцький пивзавод», ТзОВ «Стиль Нова», ТзОВ «Віта Фудз», СФГ «Золота нива», Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий стан», ТзОВ «Чебені плюс», ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», СГПП «Рать», СТзОВ «Україна», СТзОВ «Зоря», СТзОВ «В.Прометей», СТзОВ «Пісочне», СТзОВ «Дружба», СТзОВ «Лан-Волинь», ТзОВ «Ратнівський аграрій» , ФГ «Перлина Турії» та СГПП «Несвіч».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи вирішена на Волині проблема"доільних" апаратів.
Відповісти
Останні новини
Волинські аграрії поїхали в Київ
22 травень, 2013, 12:36