Автомобільна компанія здійснила мрію маленького важкохворого лучанина

Автомобільна компанія здійснила мрію маленького важкохворого лучанина
Компанія WEST AUTO HUB втілила мрію дванадцятирічного тяжкохворого лучанина Вадима Мучака і подарувала можливість побувати за кермом швидкісного електрокару Tesla Model X.

«Надзвичайно талановитий і творчий хлопчик Вадим Мучак, який не дивлячись на тяжку недугу (м'язова дистрофія Дюшена), дуже гарно малює, а ще є справжнім поціновувачем автомобілів і в майбутньому хоче стати учасником «Формули 1», – пишуть на сайті WEST AUTO HUB у Facebook.

Мрію символічно здійснили до Дня автомобіліста.



Вадим Мучак був надзвичайно вдячний за таку можливість, тож підготував подарунок у відповідь і написав для WEST AUTO HUB картину із зображенням омріяної автівки.

«Ось ця картина тепер буде у нас як нагадування про те, що кожен з нас має бути добрішим, адже це завжди можливо», – переконані у компанії.



Усміхнений і щасливий, сидячи за кермом «Тесли» Ілона Маска, мріяв про те, що зовсім скоро здійсниться й інша його мрія – бути здоровим.

Зазначають, що усі охочі можуть допомогти Вадиму, адже хвороба прогресує і з часом зменшує його шанси на одужання.

«Медицина не стоїть на місці – і ліки, що допоможуть мені знову стати на ноги винайдено і вони називаються Translarna (Ataluren), але вони дуууже дорогі - 36000 євро/місяць.
Але я вірю, що в Україні знайдуться добрі люди, які не вип’ють чашку кави заради того, щоб я знову почав ходити. Чому кожного місяця? Бо ліки мені потрібні пожиттєво», – пише хлопчик у Facebook.

Телефон мами: 0992912669 Мучак Наталія Миколаївна
Реквізити Приватбанк
5168757370858567 Мучак Н.М.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
уфф реклама В А
Відповісти