Волонтери закликають волинян зробити подарунок дитині загиблого в аварії Героя

Волонтери закликають волинян зробити подарунок дитині загиблого в аварії Героя
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Десять років незабаром виповниться Оксаночці Циплюк, ще одній іменинниці із числа діток Небесного Легіону. Оксана - найстарша донька Циплюка Миколи Павловича, учасника бойових дій у зоні проведення АТО. Та лихо спіткало чоловіка на рідній Волині. Аби відзначити у родинному колі другий день народження середнього сина Олександра (двоє чудових дівчаток Оксана та Юля – доньки Миколи від першого шлюбу; у другому ж шлюбі Микола встиг нажити двох маленьких козаків та виховував доньку дружини від першого шлюбу – Олену), батьки з Оленкою та хлопчиками направилися з Володимира-Волинського, де мешкали уже два роки, до Луцька. Страшна автокатастрофа 16.12.2017 р. поблизу с. Війниця забрала життя матері цих діток Ольги, а чоловік та діти потрапили до реанімації. За життя Миколи довгий час боролися лікарі, на його потреби кров здали понад півсотні бійців 14-тої бригади, та врятувати багатодітного батька так і не вдалося, і 23.12.2017 р. чоловік помер. І хоча Микола з Анею розійшлися, ще коли Оксаночці виповнилося 2 рочки, та все ж дівчинка дуже любила батька і частенько з ним спілкувалася.

Зараз Оксана ходить до 4-А класу однієї із луцьких шкіл, де навчається у своє задоволення, адже процес навчання повсякчас цікавий та пізнавальний. А ще, як каже сама іменинниця, у неї найкраща вчителька у світі. Оксана є гуманітарієм (зі слів мами), тому й улюбленими предметами для неї є літературне читання та музика. Найскладніше ж дівчинці вдаються заняття з фізкультури.

Другим таким місцем (після школи), де іменинниця почувається, як риба у воді, є творча студія Наталії Журавльової. Уже п'ятий рік Оксана успішно підкорює нові горизонти, займаючись театральним мистецтвом, і третій рік учиться вокалу. А Наталія Миколаївна, хоча й вимоглива, та завжди знаходить час, аби розважитися разом з дітьми. Викладачі гарно відгукуються про дівчинку, кажуть, що у неї є задатки, майже досконалий слух та вона вміє гарно інтонувати. Отож, цілком природньо, що розвивати такий талант просто необхідно. І хоча іменинниця ще не вирішила, ким би хотіла стати у майбутньому, та все ж заняття у творчій студії направлені на соціальну активність підопічних, а тому дадуть змогу вільно спілкуватися з однолітками і не тільки, не боятися публічних виступів. А це уже неабиякий плюс на шляху до успішної кар’єри.

Не дивно, що Оксанка частенько прослуховує музичні композиції. Кумири як і в більшості змінюються чи не щотижня та зараз вона не перестає слухати гурт Антитіла, захоплюється творчістю Тараса Тополі, адже саме пісню "Бери своє" цього гурту вивчає на уроках вокалу.

Оксанка щиро любить тварин, але тримати вдома котика чи собаку вона може, так як у матусі - алергія на шерсть. Однак вона успішно доглядає за своїм другом хом’ячком та маленькими рибками у акваріумі.

Завдяки волонтерам, цього літа дівчинці вдалося відвідати Угорщину та Австрію.

Матуся дівчинки, Анна Петрівна, є для доні справжнім прикладом життєвої сили та витримки, мужності та оптимізму. Вона одна виховувала своїх донечок майже з пелюшок і завжди намагалася дати їм усе необхідне, аби її красуні не були гіршими від інших діток, аби вчилися гарно у школі та займалися у позашкільних гуртках. Анна сама є творчою особистістю, тому привчає до творчості й дівчаток.

Мама буде вдячна за будь-який сюрприз, листівочку чи корисну річ, подаровану її красуні. А зробити сюрприз дівчині може кожен, привітавши її з днем народження на свій розсуд.

Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору даного проекту Natali Sky(Приватбанк: 4149-4991-2177-2535 Скиба Наталія Миколаївна). Але в переказі ви можете і конкретно зазначити, на яку саме дитину адресуєте допомогу.

Інформація для благодійників: ЦИПЛЮК ОКСАНА - невдовзі 10 років (30.10.2009). м. Луцьк. Зріст: 140; Розмір взуття: 35.
Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери закликають волинян зробити подарунок дитині загиблого в аварії Героя
28 жовтень, 2019, 09:26