Ремонт ліфтів, перевезення пільговиків та сіль на зиму: як «перекроять» бюджет Луцька

Ремонт ліфтів, перевезення пільговиків та сіль на зиму: як «перекроять» бюджет Луцька
До бюджету Луцька пропонують внести низку змін.

Про це йшлося у понеділок, 28 жовтня, під час засідання комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Директор департаменту фінансів та бюджеті Лілія Єлова розповіла, що Підгайцівська сільрада виділяє понад 544 тисячі на навчання дітей у Луцьку. Своєю чергою, договори стосовно цього питання не уклали з Жидичинською та Княгининівською громадами, тому батьки платять більше за харчування «нелуцьких» дітей, аніж лучани та громади, що виділяють кошти.

Майже 266 тисяч гривень Луцьк отримає на потреби особливих діток, що спрямують на придбання обладнання. На мільйон гривень місту зменшили обласну субвенцію на проведення гемодіалізу. 209 тисяч гривень субвенції спрямують на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту.

1,7 мільйона гривень хочуть перерозподілити на ремонт ліфтів, 93 тисячі – на ремонт бомбосховища на вулиці Винниченка, 200 тисяч – на квітники у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, понад мільйон – оплата електроенергії для освітлення міста, 2 мільйони заберуть з ремонту фонтану на Театральному майдані та дадуть для утримання доріг у зимовий період, зокрема, для придбання солі та щебеню, ще 700 тисяч - на завершення програми підтримки ОСББ, 1,6 мільйона – на поточний ремонт доріг замість капітального. Ще 600 тисяч виділять на придбання двох тракторів для прибирання, 3 мільйони – на виплату зарплат працівникам «Луцьктепла», 100 тисяч – на виплату матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення, 2,8 мільйона – на компенсацію пільгового перевезення ЛПЕ.

Для ДЮСШ №1 за 100 тисяч пропонують придбати осушувач повітря, 800 тисяч виділять на лікування діабетиків, 39 тисяч – на театр «Гармидер», 100 тисяч – сплату кредиту від НЕФКО, 50 тисяч – на проведення екологічного аудиту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ремонт ліфтів, перевезення пільговиків та сіль на зиму: як «перекроять» бюджет Луцька
28 жовтень, 2019, 12:28