Податківці відсудили у волинських пекарів 430 тисяч гривень

Податківці відсудили у волинських пекарів 430 тисяч гривень
Господарський суд Волині вирішив, що Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів має повернути податківця майже 430 тисяч гривень.

Пекарі не віддали митарям бюджетну позичку, надану на поворотній основі на закупівлю сільськогосподарської продукції за державними контрактами 1995-1997 років та борг за 1995 рік - 91 тисяча гривень і за 1997 рік - понад 336 тисяч гривень, - пише Під прицілом.

У суді позивач посилався на договори про надання бюджетної позики для остаточних розрахунків за зерно закуплене за державними замовленнями 1997 року, акти передачі - прийому заборгованості по бюджетних позичках і ухвалу господарського суду Волинської області, якою встановлено, що заборгованість відповідача перед державою сягає 428 тисяч гривень

В свою чергу представник відповідача просив відмовити в позові, адже, за його словами, нині у Львівському апеляційному адміністративному суді розглядається справа про цей же предмет між тими ж сторонами.

Проте представник податківців заперечив цей факт та пояснив суду, що справа, яка знаходить на розгляді в Львівському суді не аналогічна до тієї, що наразі розглядається.

Дослідивши усі докази по справі, суд вирішив задовольнити позовні вимоги позивача повністю.

Так, суд вирішив стягнути до державного бюджету 428 тисяч гривень заборгованості по бюджетній позичці, отриманії за держаним замовленням 1995, 1997 років з рахунків у банках обслуговуючих Дочірнє підприємство Державної акціонерної компанії «Хліб України» Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Податківцям треба наповнювати бюджет і вот вони працюють.
Відповісти
Останні новини
Податківці відсудили у волинських пекарів 430 тисяч гривень
22 травень, 2013, 13:27