У Любешівському районі горів будинок: виїжджали два спецавто

У Любешівському районі горів будинок: виїжджали два спецавто
У Любешівському районі трапилося декілька пожеж в один день.

Про це повідомляє Любешівська газета "Нове життя".

В районі сіл Ветли, Бірки та Цир - у межиріччі річок Цир та Прип’ять горіло болото. То - територія національного природного парку «Прип’ять-Стохід». І сталося загорання через вмисний підпал, переконаний директор НПП Олександр Сащук.

Олександр Іванович зазначив, боротися із пожежею, яка швидко поширювалася, було надзвичайно нелегко. Адже якщо дійти ще туди можна, бо болота підсохли, то техніці дістатися того місця досить важко. Гасили вогонь працівники Ветлівської та Великоглушанської дільниць. На щастя, пішов дощ, котрий посприяв ліквідації пожежі.

У той же час було масштабне загорання і в Хоцуні - горів очерет. За словами в. о. старости Хоцунського старостинського округу Віри Матейчик, про це повідомили на номер 101. Однак їм пояснили, що рятівники виїхали на пожежу в Бихів.

А в Бихові горів житловий будинок. На номер 101 о 19:37 надійшло повідомлення про це, і на подію з Любешева виїхав пожежний автомобіль. Через неправильне облаштування та експлуатацію нагрівальної печі і димаря виникло загорання, вогонь пошкодив перекриття будинку, повідомив провідний інспектор Любешівського РС УДСНС Ігор Парчук. Крім того, туди ж направили і два спецавто від МПО сіл Бірки та Залаззя, адже невідомі були масштаби загорання, поінформував начальник Центру безпеки громадян селищної ради Михайло Денисюк.

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Любешівському районі горів будинок: виїжджали два спецавто
28 жовтень, 2019, 17:22