Де придбати якісні штори від виробника?*

Де придбати якісні штори від виробника?*
Якщо колись штори використовували для того, аби прикрити вікна від сторонніх очей, то сьогодні вони слугують ще й чудовим доповненням до будь-якого інтер’єру. Штори бувають різних кольорів, відтінків, з різних матеріалів та з найрізноманітнішими узорами. Їх пошиттям займаються фабрики по всьому світу, завдяки чому сьогодні ми можемо без проблем придбати модні штори на будь-який смак. Єдине, в процесі здійснення такої покупки варто орієнтуватися на деякі важливі характеристики.

На що звернути увагу, обираючи штори

1. Призначення кімнати. Перед тим, як купувати штори, тюль чи градини, важливо визначитися, про яку саме кімнату йде річ. Приміром, для дитячих кімнат краще підійдуть гардини світлих відтінків з щільних і легких тканин. Саме світлі, пастельні кольори налаштовуватимуть дитину на здоровий сон. У свою чергу, в кухню варто обрати укорочені моделі, які будуть максимально відстороненні від кухонного стола, робочої поверхні чи плити. Що стосується вітальні, то тут можна дати волю своїм фантазіям. Для цієї кімнати можна придбати штори більш насичених кольорів і поєднати їх з ніжно-білою тюлю, доповнивши цю композицію ламбрекенами, підвісками чи бантом.

2. Колір штор. Для кімнат, розташованих з північного боку, краще обрати штори світлих тонів. До того ж, такі тони візуально розширюють приміщення і підходять навіть для маленьких площ. У свою чергу, насичені, темні кольори будуть ідеально пасувати для просторих приміщень з надлишком світла.

3. Матеріал. Зазвичай, купуючи штори, ми розраховуємо на те, що вони слугуватимуть не один рік. Саме тому варто надавати перевагу більш практичним матеріалам. Це можуть бути штори, в яких 65% бавовни та 40% поліестеру, або ж 30% льону та 70% поліестеру.

4. Дизайн. В цьому випадку ви повинні орієнтуватися на загальний дизайн приміщення та на особисті уподобання. До того ж, асортимент кольорів, відтінків, узорів сучасних штор просто вражає.

Де краще купувати штори

Насправді, сьогодні існує чимало магазинів, які пропонують скористатися значним асортиментом штор, тюлі, гардин. Однак, якщо ви прагнете зекономити і час, і кошти, альтернативою стане співпраця безпосередньо з виробниками, одним з яких в нашій країні являється компанія «Прованс». Чому варто надати перевагу виробнику? В першу чергу, ви маєте можливість скористатися величезним асортиментом унікальних штор, дизайн яких розробляють професійні дизайнери. До того ж, безпосередня співпраця з виробником дозволяє зекономити кошти, які ви б додатково заплатили посередникам. Ну а якщо ви захочете пошити штори за індивідуальним дизайном, працівники компанії з радістю виконають ваше замовлення, врахувавши всі побажання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: штори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.