Як свободівці штурмували Київраду. ФОТО. ВІДЕО

Як свободівці штурмували Київраду. ФОТО. ВІДЕО
У Києві свободівцям довелося "з боями" прориватися на засідання Київської міської ради.

Через неможливість потрапити на засідання народні депутати від "Свободи" Ігор Мірошниченко та Андрій Іллєнко з помічниками виламали двері до зали, - пише Телеканал новин 24.

Щоправда у "Свободі" кажуть, що дверей не ламали, а лише зняли їх з завісів.

"Пишуть, що свободівці "виламали" двері... Двері просто зняли з завіс. Вони вже на місці", - написав аідповідальний за зв'язки з громадськістю у ВО "Свобода" Олександр Аронець повідомив у своєму Twitter.

Він переконує також, що сутички між свободівцями та правоохоронцями не було.

"Та яка там сутичка. Просто відтіснили двох охоронців, які не хотіли пропускати депутатів і зняли двері з завіс, щоб пройти в зал", - також додав Аронець.



Пропускати свободівців Іллєнка і Мірошниченка на засідання Київради відмовились правоохоронці. А напередодні посили охорону будівлі Київради.

Цікаво, що секретар ради Галина Герега та місцеві депутати вільно пройшли до зали засідань.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно сделали. Я хоть сам из Донецка , но голосовал за Свободу и полностью их поддерживаю. С этой властью по-другому нельзя.....
Відповісти
ну и получишь свободу своим нетитульным детям, придурок!
Відповісти
Шановний відвідувач. Не чіпайте чужих діточок. Ви своїх поставте на ніжки. Та виховайте нормальними, культурними та досвідченими людьми. Титули тільки роздають в ПР. А справжній Українець і так має за що, та за кого пишатися. А титули хай "царькі тимчасові" носять та тішаться останніми днями їхнього існування.
Відповісти
МОЛОДЦЫ. ТАК ДЕРЖАТЬ. ХОТЬ КТО-ТО ДЕЛО ДЕЛАЕТ АТО ГОВОРИТЬ ВСЕ МОГУТ.
Відповісти
А завтра ВОНИ придут к вам домой и снимут дверь, ИМ можно. Вдруг вы коммуняку укрываете, или на кухне с жинкою на русском говорите. Они - сама СВОБОДА!!! Правда, только для титульных, чтоб глаза вытаращенные, из пальцев трезуб и только на галичанском диалекте!
Відповісти
Ты дура,из за такой биомассы как ты страной правят бандиты
Відповісти
як будеш гавкати і шкодити жителям всіеї України обов"язково прийдуть. Зараз не приходить до тебе банда??? значить ти одна із них!
Відповісти
І невже язик повертається???
Тоді чому ти тут?!
От дай відповідь на це питання!
Якщо ти така "мудра, класна, щаслива, розумна, багата, здорова, забезпечена і так далі",що ти робиш тут??? Кого ти захищаєш,опудало???
Промиті мізки маєш?!
Діалект галичанський в тебе, ясно?! Ти посмішище нице, непотріб ходяча, я б тобі той язик відірвала,щоб ти менше нісенітниць мололо, та ті пальці перебила, а за такі речі ще й дала пару стусанів,щоб язик за зубами ще й в Україні тримала, кацапка, алкашка!Не забудь, берёзку поцілувати..., немічне та прочитати про Лєніна! І вклонитися! Нелюд!
Відповісти
підтримую ВО "Свобода" голосувала за них і БУДУ голосувати і не бачу ,щоб вони робили щось проти України !!!! А бандити хочуть ,щоб їм і надалі потурали ,от і кричуть .Молодці хлопці!!! Опазиціонери !!! ви тільки разом сила !!!
Відповісти
На даний момент тільки на Свободу є надія!
Відповісти
Ты выродок, видно из тех, чьи предки как раз вели киян в Бабий яр з полицейскими жовто-блакитными повязках на рукавах. Недобитки вы фашистские.
Відповісти
це вже давно ясно...,дякуйте нам, тим, хто мав розум та національну свідомість та мудрітсь за них проголосувати!
Тягнибока в Президенти,всіх місцевих голів познімати, так званих "губернаторів" в Рассєю відправити чи в Азербайджан на шахти і ха там живуть та бухають далі, тоді зажили б!А так терпіть...та продавайтесь,як Ви любите...
Відповісти
А оставшиеся могут тлько зады подтирать!!! А кто ж производство поднимать будет? Свидомые? сомневаюсь!
Відповісти
А ти не підтираєш? Чи вже підтер,що тепер не треба?)))
Відповісти
Когда твои двери с петель слетят- быстро поумнеешь
Відповісти
наші двері вже давно здетіли. ці двері не наші, адже більшість українців бідолашні люди,як годують данєцких алігархов, які в карпати мріють потрапити,бо там своїми шахтами не можуть норм. жити!
Відповісти
Молодец Ольга! Полностью поддерживаю! У этих откормленных недоумков "з виряченими очима" мозги заплыли жиром. Достаточно посмотреть на их рожи - тягнибоков, ильенко, мохныков, чтобы понять их тупость и ничтожество. И только благодаря такие же тупые, как коментаторы типа "вадима" и "украинца" - стадо баранов - голосуют за недобитых фашистких прихвостней. Забыли,как таких полицаи потом вели в Бабий яр.
Відповісти
ідіот)))
сміх та гріх)))
фашисти?))) та фашисти пр владі...
ти покажись нам, тоді відчуєш на собі такий бабин яр, що оком не моргнеш як будеш там))), якщо будеш такі речі в Україні писати!!!
Відповісти
Я вперше за свій ВІК не розчарувалась за партію якій я віддала свій ГОЛОС! СВОБОДА на те вона і СВОБОДА щоб мати вільний доступ до всіх державних установ, та установ місцевого самоврядування....а то парканами обводяться, беркут виставляють, гроші не платять, з податкової взагалі зробили закритий об'єкт (податковий інспектор телефонує і каже принесіть певні документи певних операцій...а приходиш в податкову так тебе ОХОРОНА не пропускає в середину) ЩО ЦЕ ТАКЕ????? СВОБОДА ДІЄ!!!!!!!! І ТЯГНИБОК ІЛЛЄНКО МІРОШНІЧЕНКО справжні українські визволителі від ОКУПАНТІВ !!!!!!!!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!! СЛАВА НАЦІЇ!!!!!!!!
Відповісти
Навіки Слава!
Та тут жах, особливо, на Волині,забагато тут данєцких ставлєніков,які з себе возомнили і думають, що вони живі і Бог, і цар, і всі на світі...,нічого-нічого,на все свій час, ми Вам цього бажаємо,в Вас дітки є, в них свої будуть, якщо будуть з такими батьками, хай Бог милує такої країни ще в світі,як наша..., мені соромно за таку безсоромність та зубожіння,яке в нас є...
Відповісти
Ты не лоран, ЛОХ.Представь, что всякое подобное быдло полезет в госорганы. Вот уж будет работа! Вы с мирошниченко пидары с косичками. Умойтесь- грязь вонючая!
Відповісти
Шановний НН. Протріть свої РОЖЕВІ окуляри! В мене ім'я ЛОРЕН! І запам'ятайте його! Адже коли чутимите що я поруч, то знайте що таких як я багато і таких як Ви ми будемо просто ВИНИЩУВАТИ як ваші предки винищували справжнє козацтво та цвіт нації!
За короткий період ВО "СВОБОДА" показала що БИДЛО якраз і сидить в державних органах і БИДЛЯЧИТИ, ВСТАВЛЯТИ ПАЛКИ В КОЛЕСА Українцям не дасть. Треба рахуватися з думкою справжніх патріотів, націоналістів та відданих людей землі українській!
Шановний НН прізвище людини пишеться з ВЕЛИКОЇ літери (а тут ще хтось говорив про бидло, лохів, п.ів, якщо це власний опис НН то я згідна)
А щодо поради ВМИТИСЯ, то якраз це і роблять всі УКРАЇНЦІ, вони починають змивати з себе все те г.вно, грязюку та пилюку яку РОКАМИ ФАШИСТИ РИГОВСЬКІ виливали на простий люд.
Успіху Вам НН. Надіюсь з часом Ви зрозумієте та приймете ПРАВДУ не тільки РИГОВСЬКУ а НАЦІОНАЛЬНУ.
СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!! СЛАВА НАЦІЇ!!!!!! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!!!!!
Відповісти
Я просто неможу дивитися як те бидло регіональсе.а особливо алкаш червоний-Єфремов стоіть і улибається як сука до батога шо начебто вони праві як боги на олімпі. люди робіть коктелйлі молотова та паліть цих звірів дикунських.а особлтво цих молодиків в костюмчиках спартівних.тоді може іхні батьки порозумнішають.а свобода молодці .може вони щось зроблять з цією владою.
Відповісти
Вася, не люди робіть,а ми всі це маємо разом, в купі, єдиним поривом робити!!! Розумієте?! Ми влада, а якщо атк далі буде, то тут вже не те що рот не відкриєш, а боятимешся на вул. вийти...
Мене дивує як зеків, злочинців,нелюдів, ледацюг ще можна виправдовувати??? Того Єфремова та Колісніченка з Табачником пора розтріляти,щоб всім показати,що це Україна, а не Росія, не Ізраїль та не Афганістан!!!
Боже, нащо нам такі нелюди?! Поважайте себе, не допускаймно ще гіршої ситуації!!!
Відповісти
Вася, не люди робіть,а ми всі це маємо разом, в купі, єдиним поривом робити!!! Розумієте?! Ми влада, а якщо атк далі буде, то тут вже не те що рот не відкриєш, а боятимешся на вул. вийти...
Мене дивує як зеків, злочинців,нелюдів, ледацюг ще можна виправдовувати??? Того Єфремова та Колісніченка з Табачником пора розтріляти,щоб всім показати,що це Україна, а не Росія, не Ізраїль та не Афганістан!!!
Боже, нащо нам такі нелюди?! Поважайте себе, не допускаймно ще гіршої ситуації!!!
Відповісти
Свобода правильно робить бо із бандитами так і треба чинити по їхньому. Такі вони чесні все виконують працюють для народу а чомусь бояться народу, чомуж, але по одинці проти цієї банди нічого не можна зробити бо на сьогодняшний день в них є все гроші, влада, але прикро що це все вони мають завдяки тим хто купився на їхні мізерні гроші бо це мізер з того що вони мають а ми зараз немаємо нічого і щде можєе бути гірше
Відповісти
Свобода- МОЛОДЦІ! В ПР і Ко очевидно відчувається паніка! Складається таке враження, що незабаром настане кульмінація!
Відповісти
ЗГІДНА! Мене така думка сяйнула коли я слухала ВЕРХОВНУ РАДУ. В них така ПАНІКА! а ще колись один НЕ шановний депутат казав на СВОБОДУ "СЛІПІ КОШЕНЯТА", а з'явились не КОШЕНЯТА а справжні ЛЕВИ, ТИГРИ, ВЕДМЕДІ!!! І хором всі РИГОВСЬКА влада побігла по памперси.....(соррі за рекламу). Заслухавши виступи ГЕРМАН (вона ж донощиця ТЕРЕЗА) говорить таку АХІНЄЮ....ніби пелени об'їлась.
Відповісти
НН Невже кацапи такі тупі. ось все це бидло про яке пише оте НН воно і сидить в (госорганах. На мою думку це не є роздуми нормальної (людини)Це якась маячня неповнолітнього неука за програмою товаріща Табачніка.
Відповісти
На мою думка таким людям як НН можна ставити діагноз: "Продам матір, батька, сім'ю, родину, країну, совість як ТІТУШКО за 50 баксів в день"
Бажано всім таким НН написати цей діагноз на лобі, бо в реальному житті вони всі пісяють, і прикидаються СПРАВЖНІМИ УКРАЇНЦЯМИ!!!! Хай ЛЮДИ знають своїх АНТИГЕРОЇВ!!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!
Відповісти
Для НН .
Не тебе ,баран ,про баранов говорить.....
Таких рабов как ты в Донецке тоже хватает , понимаю , рабство у вас в крови , от этого трудно избавиться , но ...
радует , что среди моих знакомых и друзей уже никто не будет голосовать за это бандитское быдло...
Слава Украине !!!
Відповісти