У Ковелі відкрили пам’ятний знак на вшанування загиблих захисників України. ФОТО

У Ковелі відкрили пам’ятний знак на вшанування загиблих захисників України. ФОТО
У Ковелі на території Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім.Героїв Небесної Сотні встановили пам’ятний знак на вшанування загиблих захисників України.

Ініціаторами його спорудження стали ветерани АТО, взявши на себе основну частину робіт. Ця ідея була підтримана міською владою, спілкою АТО, керівництвом ліцею, - йдеться на сайті Ковельради.

На урочистій церемонії відкриття перший заступник начальника ліцею Віталій Боснюк привітав колектив та запрошених гостей з визначним днем в історії навчального закладу. На його переконання, знак буде нагадувати ліцеїстам про Героїв, які боролись за майбутнє держави, надихати вихованців продовжувати їх справу.

Від учасників АТО слово мав голова ГО "Спілка ветеранів та волонтерів АТО" Леонід Хвещук, який особисто попрацював не один день на спорудженні пам’ятного знака.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих на Майдані та Сході України захисників, які віддали своє життя за Батьківщину. Освячення пам’ятного знака провели священники ПЦУ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.