У Ковелі дві автівки їхали під потяг: один з водіїв пропонував хабар патрульним

У Ковелі дві автівки їхали під потяг: один з водіїв пропонував хабар патрульним
Патрульні Ковеля притягнули водіїв до відповідальності за грубе порушення Правил дорожнього руху.

Сьогодні, 29 жовтня, вранці екіпаж патрульної поліції помітив, як два автомобілі Volkswagen Caddy, ігноруючи правила руху через залізничні переїзди, здійснили рух при увімкненому забороненому сигналу світлофора, - повідомляє патрульна поліція Волині.

Під час складання всіх необхідних матеріалів встановили, що 26-річний водій керував автомобілем без відповідних на це документів та з метою уникнення адміністративної відповідальності, неодноразово пропонував неправомірну вигоду, на зауваження поліцейських припинити неправомірні дії не реагував та наполягав на своєму.

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу, оскільки за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, передбачено кримінальну відповідальність згідно зі статтею 369 Кримінального Кодексу України.

На керманича патрульні винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП (керування без відповідних документів)

На обох водіїв патрульні склали протоколи за ч.2 ст. 123 КУпАП (В'їзд на залізничний переїзд у випадках, коли рух через переїзд заборонений, - тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.)

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі дві автівки їхали під потяг: один з водіїв пропонував хабар патрульним
29 жовтень, 2019, 17:34