Екс-мер Луцька припустив, що ФК «Волинь» приховує податки

Екс-мер Луцька припустив, що ФК «Волинь» приховує податки
Депутат Луцької міської ради Богдан Шиба вважає, що Луцька міська рада повинна реагувати на заяви щодо невиплати зарплати працівникам клубу ФК «Волинь».

Про це депутат заявив 22 травня під час засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики
та регламенту.

За інформацією начальника управління економіки Любові Ковпак заборгованість з виплати заробітної плати станом на 1 квітня 2013 року на підприємствах Луцька склала 3,4 мільйона гривень.

Під час обговоерння цього питання депутат Луцькрад Богдан Шиба згадав про проблеми з виплатою зарплати у футбольному клубі «Волинь»:

«В засобах масової інформації було багато офіційних заяв про те, що у футбольному клубі «Волинь» чотири місяці не платиться заробітна плата. Здається, це кримінальних злочин, хоча ніхто на це не реагував. Підозрюють чому. Тому що по документах там все справно. Підозрюю, що заробітна плата, яка пишеться у відомості становиться мінімальну заробітну плату, і ніяких претензій немає», - припустив Шиба.

Чому на це не реагує Луцька міська рада? - здивувався Шиба. Адже, мовляв, невиплата зарплати означає й недоотримання бюджетом міста податків.

«Судячи з реальних заробітних плат футболістів це підприємство мало би давати серйозні надходження в бюджет навіть від податку на доходи фізичних осіб», - додав Шиба.

За інформацією Любові Ковпак у місті Луцьку збільшилася кількість підприємств, які платять зарплату, нижчу за мінімальну: їх стало 16, у той час я кна початку року було 7.

Окрім того, у Луцьку - низький рівень розрахунку населення за комунальні послуги. Він становить станом на 1 квітня 86,6%, при цьому борг і далі росте. Населення Луцька винне комунальним службам 59 мільйонів гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бюджет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як можуть люди розраховуватися за комунальні послуги, коли доходи не ростуть, інфляція все з'їдає (тільки держкомстат показує, що у нас інфляція взагалі не піднімається), а квартплата завжди піднімається. А за які ще комунальні послуги платити - труби ржаві, якість води погана, будинки ніхто не ремонтує, добре що хоч сміття вивозять.
Відповісти
Розраховуватись все одно треба, або обирати таке житло , за яке взмозі платити, в Білорусі за приватизоване комунальне житло вразі неолати комунпослуг відселяють в бараки.і всі плескають в долоні ...
Відповісти
Captain Obvious.
Відповісти
Объясните Шибе, что вмешательство в футбольное хозяйство органов государственной власти карается УЕФА! И не важно что это - долги по зарплатам, купля-продажа... При соответствующих сигналах они сами на все это реагируют и сообщают, что делать ФФУ!
Відповісти
Останні новини
Екс-мер Луцька припустив, що ФК «Волинь» приховує податки
22 травень, 2013, 16:18