У Луцьку перевізники погрожують відмовитись від 14 маршрутів через е-квиток

У Луцьку перевізники погрожують відмовитись від 14 маршрутів через е-квиток
З 11 листопада, коли у Луцьку повинна запрацювати електронна система оплати проїзду, 14 міських маршрутів можуть перестати працювати.

Оголошення про це перевізники розвісили у маршрутках. Натомість у міській раді заявляють про саботаж з боку підприємців, - інформує Перший.

В оголошенні, зокрема, йдеться про те, що автобуси перестануть їздити за маршрутами №1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 19, 22, 26а, 32.

Що кажуть перевізники

Директор луцького АТП 101701 Сергій Дьомін розповів «Першому», начебто це міська рада надіслала перевізникам попередження про розірвання договорів.

«Це повідомлення отримали основні перевізники Луцька. Розірвання договорів пов’язане з незгодою з умовами праці, які вони пропонують з 11 листопада. Наша робота стає просто невигідною – наше підприємство пів мільйона гривень повинно відраховувати оператору, який впроваджує систему електронної оплати проїзду. За нашими розрахунками, максимум за місяць перевізники збанкрутують», - переконує Сергій Дьомін.

Що каже мерія

Натомість у міській раді запевняють, що міська рада не пропонувала перевізникам розірвати договори. Натомість йшлося про підписання договорів, які передбачають співпрацю не лише з міською радою, а й з оператором.

«Це саботаж перевізників впровадження електронного квитка. Впровадження триває з 2018 року, всі рішення проходять регуляторну процедуру, участь у якій беруть перевізники – всі зауваження враховуються. Це просто небажання показати свою виручку», - сказав заступник начальника управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Олександр Середа.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гірше не буде все'дно мусово спочатку посадити Пороха і забрати в него Приватбанк тоді всим нам хвате гроші і на песнії і на зарплати і на маршрутки
Відповісти
Та біс з ними, тими перевізниками! Нікуди вони не дінуться. Скільки вже можна тримати міську владу за горло? Враження, що влада в нас машрутники.
Відповісти
Якщо ми на роботу не доїдемо то з "шантажистів" потрібно стягнути збитки завдані державі.А якщо ми всі почнем страйкувати: не вийдуть на роботу лікарі,хлібопекарі та всі інші трударі, то нехай подумають кого вони шантажують.
Відповісти
обламується перевізникам лафа ....
Відповісти
я не проти й на тролейбусі поїздити
Відповісти
Ну то хай з тих автобусів курники роблять. І хай стоять під парканом. Не вигідно їм)))
Відповісти
Я - двома руками за електронний квиток. Але місто не було своєчасно проінформоване про це "нововведення". Віз поставлений поперед коня. Якщо взяти тих, хто придбав електронний квиток на вчорашній день (7,5 тис. осіб), то це становить не більше 7-8% пасажирів міста. Вчора стою на зупинці дачного масиву з пенсіонерами - чоловік 35. Ніхто нічого не чув і не знає, знизують плечима і від подиву розкривають рот. Це катастрофа! ВельмиНешановна владо міста, не рвіть гланди через сраку. Ви це навчилися робити кваліфіковано, тому що міським транспортом не користуєтесь, а виглядаєте з автомобілів представницького класу. Беріться хоч би трохи за розум і не збурюйте людей, тому що все має свій кінець,і не завжди дуже приємний.
Відповісти
Як ви можете називатись журналістом якщо не володієте інформацією? 7,5 тис. осіб отримали безоплатно, а не придбали ті квитки! Квитки для інших верств населення ще немає де придбати!!! О то таке одне, а тінь наводить на інших журналістів! :)
Відповісти
Ваше буквоїдське уточнення нічого не міняє. Навпаки, створює ще більш непривабливукартину. Крім усього, йдеться про вкрай незадовільну інфомованість мешканців міста.
Відповісти
БЕзоплатно це як за кошти бютжету???? Ви випадково не депутат ЛМ?
Відповісти
Однобоко висвітлена проблема. Винні вже назначені. Але при такому підході матимете соціальний вибух. А треба щоб і бізнес і лучани були задоволені. Є мозги у тої міської влади, чи там вже замість мізків валідатор?
Відповісти
А що таке? Вже тоді не можна буде пищати, що перевізники працюють в збиток? Звичайно, що не можна буде, бо все буде обліковуватись і тим перевізникам доведеться ще й вартість проїзду зменшити. Хочуть страйкувати - хай страйкують, але за порушення графіку руху розірвати договори. Походимо кілька місяців пішки, а от попит на проїзд, як і будь-який інший попит на ринку, не задоволеним не залишиться, тому прийдуть інші перевізники та й все. А цих - гнати грязним віником та й все!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку перевізники погрожують відмовитись від 14 маршрутів через е-квиток
01 листопад, 2019, 10:33