На ВолиньPost – чат з керівником «Інтерньюз-Україна»

 На ВолиньPost – чат з керівником «Інтерньюз-Україна»
Голова Правління МГО «Інтерньюз-Україна» Костянтин Квурт у п’ятницю, 24 травня візьме участь у чат конференції інтернет-видання ВолиньPost.

Початок розмови – об 11:00.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ЧАТУ

Окрім того, того ж дня о 15:00 год. в інформаційно-аналітичному центрі «ВолиньМедіа» (вул. Ковельська, б.2, 4-й поверх, офіс 7) відбудеться зустріч з Костянтином Квуртом.

Захід організовує громадська організація «Фонд місцевого розвитку» в рамках проекту «Діалог з успішними громадськими діячами» за підтримки Благодійного Фонду «Богдана Гаврилишина».

Костянтин Квурт – визнаний фахівець у медіа-галузі. Він розповість про становлення й діяльність однієї з найбільших міжнародних неприбуткових організацій в Україні – «Інтерньюз-Україна», поділиться успішним досвідом реалізації різноманітних проектів, спрямованих на розвиток медіа, журналістики й громадянського суспільства. Адже місією цієї організації є утвердження європейських цінностей в Україні через становлення успішних медіа.

«Інтерньюз-Україна» є найбільшою неприбутковою організацією в галузі медіа в Україні та має великий досвід у реалізації різного роду проектів, спрямованих на розвиток медіа, журналістики і громадянського суспільства.

Костянтин Квурт – визнаний фахівець в галузі ЗМІ в Україні, має великий досвід у розбудові коаліцій та медіа-асоціацій. Був заступником голови Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі, членом Громадської ради Національної телекомпанії України та членом Громадської Ради з питань свободи слова та інформації.

Довідка

Метою проекту «Діалог з успішними громадськими діячами», що здійснюється ВОГО «Фонд місцевого розвитку» за підтримки Благодійного фонду «Богдана Гаврилишина», є спонукання представників громадського сектору і журналістів Волині до активної діяльності й гуртування задля розвитку своєї країни й свого регіону й посилення таким чином їхньої ролі в суспільстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На ВолиньPost – чат з керівником «Інтерньюз-Україна»
23 травень, 2013, 08:07