Розбій на «Луцькпластмас»: знайшли та засудили другого з нападників на логіста

Розбій на «Луцькпластмас»: знайшли та засудили другого з нападників на логіста
Суд виніс вирок ще одному з двох злочинців, які вчинили розбійний напад на логіста однієї з фірм на території підприємства «Луцькпластмас».

Вирок днями виніс Луцький міськрайонний суд.

Нагадаємо, напад відбувся ще у 2017 році. Тоді двоє зловмисникі на території заводу «Луцькпластмас» напали на логіста однієї з фірм, які знаходяться в приміщенні підприємства, побили його дерев'яною палицею та відібрали пакет, у якому було понад 33 тисячі гривень.

Ще минулоріч суд призначив покарання одному з нападників - 8 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Інший же був у розшуку.

Наразі ж відомо, що 30 жовтня свій вирок почув і інший розбійник. Йому суд призначив 7 з половиною років тюрми з конфіскацією майна.

Зауважимо, у суді потерпілий розповів, що гроші отримав від водіїв підприємства. Коли він їх переносив, то вони обгорнуті маршрутними листами та поміщені в чорний поліетиленовий пакет. Готівку він мав занести їх в касу підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За 33 тисячі грн, дали майже 9 і 8 років тюрми. А те що мільйони розтягують всякі Свинарчукі, Льовочкіні і тд то ще ніодного непосадали. Чому так?
Відповісти