Луцьк домовляється з перевізниками з інших міст через протест місцевих маршрутників

Луцьк домовляється з перевізниками з інших міст через протест місцевих маршрутників
У Луцькраді запевняють, що через небажання перевізників переходити на безготівкову форму оплати проїзду, керівництво міста розпочало перемовини із транспортними компаніями та перевізниками з інших міст.

Про це йдеться на сторінці сайту Луцької міської ради.

Як стало відомо, у п’ятницю, 1 листопада, перевізники, що здійснюють перевезення на маршрутах 1,2,3,8,9,10,11,12,16,17,19,22,26а,32, оголосили про припинення з 11 листопада 2019 року перевезень на цих маршрутах.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто і скільки заробить на електронних квитках у Луцьку. РОЗСЛІДУВАННЯ

У Луцькраді вважають, що оголошення про припинення перевезень на вказаних маршрутах є актом шантажу лучан з боку перевізників, у зв’язку з небажанням останніх надавати дозвіл на встановлення валідаторів та переходити на безготівкову форму оплати проїзду.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 9,5 гривень – виправдана вартість проїзду при електронній системі оплати, – луцькі перевізники

Встановлення валідаторів та запровадження безготівкової форми оплати проїзду зробить ринок перевезень у Луцьку контрольованим та прозорим, а усі розрахунки у цій сфері – чіткими та зрозумілими.

Більше того, після запровадження безготівкової форми оплати проїзду, стане чітко зрозумілою кількість пасажирів, які користуються громадським транспортом, та інша інформація, що дасть можливість чітко вирахувати економічно обґрунтований тариф на перевезення. Запровадження безготівкової форми оплати проїзду в майбутньому позбавить можливості власників автопідприємств шантажувати лучан та вимагати підвищення тарифу на основі необґрунтованих даних. Саме цього найбільше й бояться перевізники, й не бажаючи розкриття достовірної інформації про реальний економічно обґрунтований тариф на здійснення перевезень, розповсюджують панічні настрої та намагаються шантажувати лучан та наше місто.

У Луцькраді повідомляють, що з перевізниками, які не дадуть дозвіл на встановлення валідаторів та не перейдуть на безготівкову форму оплати проїзду, договори на здійснення перевезень будуть розірвані і в майбутньому їх не допускатимуть до участі в конкурсах на здійснення перевезень.

Передбачаючи небажання окремих перевізників, які працюють на міських маршрутах, переходити на безготівкову форму оплати проїзду, керівництво міста завчасно розпочало перемовини із транспортними компаніями та перевізниками з інших міст.

Відомо, що станом на сьогодні, вже існує чітка домовленість з ними, що у разі розірвання договорів з місцевими перевізниками через небажання переходити на безготівкову форму оплати проїзду, вони замінять їх та здійснюватимуть пасажирські перевезення у нашому місті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно! Але щоб це не було фарсом, що ніби не домовились і маємо підвищувати ціну, щоб людей місцеві возили :) Побачимо як воно буде...
Відповісти
Власники металобрухту думали і далі наживатись на своїх гробах ,дали по лапах і правильно зробили ,нехай здадуть на металолом свої буси.
Відповісти
Передбачте можливість конфлікту між "местными и заезжими"і готовність влади до його вирішення.
Відповісти
Правильно.
Відповісти
святе місце пустим не буває...
піде один, прийде другий.
Відповісти
тобто десь по якихось містах стоїть 40 безхозних непотрібних автобуса, водії яких погодяться приїхати в чуже місто не знаючи маршрутів, їхньої рентабельності поставити валідатори, жити по готелях і працювати працювати працювати :))) НЕ ВІРЮ!!!!!
Відповісти
В інших містах до вашого відома стоять " жовті гроби" без водіїв і ждуть коли їх привезуть у Луцьк щоб на них посадили " грамотних і ввічливих " водіїв таких як громада,евген,Вася!нехай присниться вам у сні.
Відповісти
Треба посадити цих водіїв у тюрьму за саботаж! Потім швидко почнуть працювати.
Відповісти
Останні новини
Луцьк домовляється з перевізниками з інших міст через протест місцевих маршрутників
04 листопад, 2019, 10:56