Передмістя волинського райцентру «тоне» в комунальних проблемах

Передмістя волинського райцентру «тоне» в комунальних проблемах
Мешканці села Льотниче, фактично передмістя Володимира-Волинського, кажуть, що місцеве ЖКП не виконує свої обов'язки.

На вулиці Лесі Українки розташовані чотири двоповерхові будинки та один чотириповерховий. За Радянського Союзу люди, які трудилися на "Міжколгоспбуді", отримали тут квартири і згодом їх приватизували. Минулого літа облаштували для дітей ігровий майданчик, - пише Місто вечірнє.

Скаржаться жителі на те, що мають чимало проблем через невиконання своїх обов’язків працівниками управління ЖКГ.

Зокрема, люди не розуміють, чому саме в їхніх оселях відключають воду за борги по всій сільраді.

"Чому так відбувається? Ми власними коштами поміняли водопровідні труби, а сільська рада відзвітувала по місцевому телебаченню нібито це зроблено за рахунок сільської ради", - кажуть люди.

Не можуть змиритися мешканці передмістя Володимира-Волинського з "каналізаційною" проблемою.

"Труби старі, часто забиваються, через це відбуваються прориви. Минулого року, приміром, нечистоти текли просто у підвал будинків №102,103, де люди зберігають овочі та консервацію", - розповіли скаржники.

На вулиці відразу впадають в очі каналізаційні ями, що знаходяться біля згаданих будинків. Вони закриті переважно дошками.

"Ми неодноразово зверталися до керівників управління ЖКГ і у відповідь чули: «Немає коштів", - повідали мешканці села Льотниче.

Окрім того, турбує людей те, що ЖКП не ремонтує покрівлі їхніх осель, збільшення тарифк на вивіз сміття та невпорядкованою чисткою димарів.

Мешканці будинків кажуть, що вони розуміють: все й одразу виправити не вдасться. Вони не вимагають цього від влади, лише прагнуть, аби про їхні проблеми почули і підтримали у бажанні покращити умови проживання, а вони, у свою чергу, також не сидітимуть склавши руки, збиратимуть кошти, по мірі можливості допомагатимуть.

Владці пропонують їм створити об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), та вони не погоджуються. Власники квартир у будинках, що на вулиці Лесі Українки, вимагають, аби спочатку все полагодили та довели до пуття те, до чого не доходили руки багато років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ж не буде влада Вам через все село міняти каналізацію, яка йде до будинків. Це дуже затратно. Скоріше ваш Саганюк за рахунок держави зробить собі водопровід і каналізацію до хати. У Верховній раді є депутат від "Батьківщини" родом із села Льотниче, то ви у нього попросіть, хай поможе рідному селу.
Відповісти
депутат з Льотничого у Верховній раді уже не працює
Відповісти
значить не повезло.
Відповісти
Останні новини
Передмістя волинського райцентру «тоне» в комунальних проблемах
23 травень, 2013, 14:01