До Луцька хочуть приєднати усі навколишні громади

До Луцька хочуть приєднати усі навколишні громади
До Луцької ОТГ можуть приєднати усі навколишні територіальні громади.

29 жовтня 2019 року відбулося засідання регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та субрегіонального рівнів Волинської області, - йдеться на сайті Луцької міськради.

Під час засідання були опрацьовані та заслухані пропозиції щодо внесення змін до перспективного плану та формування територій громад області, які надійшли від Мінрегіону України та народних депутатів, обраних від Волинської області.

Відповідно до запропонованих змін, Луцька ОТГ значно розшириться.

Пропонуєть, до Луцької об’єднаної територіальної громади ввести Жидичинську ОТГ Ківерцівського району, Липинську ОТГ (без Дернівської сільської ради), Підгайцівську ОТГ (з Хорлупівською сільською радою), Княгининівську ОТГ, Боратинську ОТГ, Гіркополонківську ОТГ, Заборольську ОТГ Луцького району.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100% правильне рішення!!!
Відповісти
Уже Прилуцькому місто зробило дорогу і маршрутки, ще і нам так зроблять обдеруть як липку,землю і гроші заберуть а для села нічого незроблять
Відповісти
Уже в Прилуцькому зробили дороги,гроші і землі забере місто а село оставлять на призволяще.Зараз ОТГ все робить для села ,а містові треба тільки земля і кошти
Відповісти
Землю заберуть і все!
Відповісти
а список учасників цієї "Групи" можете оприлюднити?
Відповісти
Однозначно потрібно місто розширяти, а то понароблювали по його периметру ОТГ - і Підгайці, і Липини потрібно приєднувати вже давно до міста.
Відповісти
місто хоче все дармове а для села нічого робити уже в Прилуцькому показали що зробили,а обіцяли золоті гори їм ні маршрутки ні дороги
Відповісти
Прилуцьку тільки щойно об'єднали (25.10.19), де тобі дороги візьмуться за два тижні? А такого бардака і таких невігласів з числа сільських депутатів мабуть ніде в області не знайдеш.
Відповісти
"пропозиції щодо внесення змін до перспективного плану та формування територій громад області"... Це всього навсього пропозиції. Некоректно порівнювати Прилуцький з Княгининком,Боратином,і т.д
Відповісти
Це всього навсього пропозиції. Я пропоную приєднати Луцьк до Княгининівської ОТГ...
Відповісти
нехай спочатку в луцьку наведуть порядок........
Відповісти
Чудове рішення
Відповісти
не дозволимо, все порозтягують.
Відповісти
Я проти всяких приєднань, я побудував будинок за луцьком, і нехочу ніяких об'єднань. Землю розтягнуть, набудують висоток. Ганьба!
Відповісти