«Кривбас» не приїде до Луцька

«Кривбас» не приїде до Луцька
Луцька "Волинь" не гратиме останній матч Прем'єр-ліги сезону 2012/2013 років.

Адміністрація ТОВ "ФК "Кривбас" Кривий Ріг поінформувала луцький клуб про те, що через важкий фінансовий стан, в якому наразі перебуває криворізький клуб, криворіжці відмовляють зіграти матч 30 туру, - повідомили у прес-службі "Волині".

Отож, основний та молодіжний склади команди з Кривого Рогу на матчі не прибудуть.

Відповідний лист на адресу «Волині» та «Прем`єр-ліги» надійшов сьогодні в обід від генерального директора «Кривбасу» О. Затулка.

Відповідно до положень ст.9 Регламенту УПЛ за неявку команди на матч без поважної причини їй зараховується технічна поразка 0:3, а команді-суперниці – технічна перемога 3:0.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І так дальше!!!!!!!!!!!!!! Волинь три пункти. Потім наші непоїдуть!!!! Кривбас три пункти !!! А якщо дві гри в нічию - відповідно мали б тільки по два пункти !!!!!! Обоюдна вигода. Клас команд зростає.УРА!!!! Волинь чемпіон.
Відповісти
Нарешті довгоочікувана перемога...)))
Відповісти
"Ну шо можна сказати, хлопці непогано зіграли, хоча приндета міг забити, бабир старався... а так-3:0, давно вже не було такого результату, молодці хлопці"
Відповісти
Спочатку нічия з Говерлою, тепер розгром Кривбаса 3:0 , молодець Кварц, так тримати!!!
Відповісти
Отака вона наша реалія. Одні не знають за скільки продати футболіста чи за 30 чи за 50 млн доларів, а другі немають за шо купити 500 літрів солярки. Отака в нас розшарування слоїв населення: одні багаті, одні бідні і середнього класу немає.
Відповісти
Наближаеться крах українського хфутболу!!!:(
Відповісти