Відомо, хто може очолити «Луцьктепло»

Відомо, хто може очолити «Луцьктепло»
Кандидат на посаду директора ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський презентував програму розвитку підприємства в рамках конкурсу на зайняття вакансії.

Про це повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Серед головних пунктів перспективного плану розвитку:

- ліквідація збиткових та дрібних неефективних котелень, що дозволить економити мільйони гривень бюджетних коштів;
- повна інвентаризація мереж із впровадженням геоінформаційної електронної системи;
- запровадження білінгової системи, особистих кабінетів споживачів, що значно спростить клієнтам підприємства доступ до інформації, відкриє можливість онлайн-подачі показників та контролю особових рахунків;
- заміна 18 км теплових мереж;
- оптимізація чисельності працівників та структури підприємства;
- запровадження проектів модернізації систем централізованого постачання, серед яких: встановлення ІТП, заміна пальників та насосів, встановлення пластинчатих теплообмінників тощо, а також ряд інших заходів по розвитку підприємства та налагодженню ефективної діяльності.

"Під час обговорення пропозицій наголосили на необхідності поліпшення якості відновних робіт після проведення ремонтів працівниками ДКП «Луцьктепло» – цей важливий аспект буде взято на особливий контроль керівника, адже після проведення ремонтних робіт підприємства зобов’язані лишати по собі такий же стан благоустрою території, який існував до початку роботи", – написав Недопад.

Іван Скорупський працював заступником головного інженера, а нині – заступник директора з виробництва.

"Розуміє специфіку роботи підприємства і його проблематику. Досвідчений фахівець із власним баченням подальших змін на підприємстві. Оскільки розвиток та усунення збитковості ДКП «Луцьктепло» – це один зі стратегічно важливих напрямків роботи Луцької міської ради, дуже важливим є момент обрання керманича, який усвідомлює обсяги відповідальності, розуміється на особливостях роботи і готовий працювати на результат", - переконує Григорій Недопад.

Зауважимо, що Іван Скорупський – єдиний кандидат у конкурсі на посаду директора «Луцьктепла».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нам пенсіонерам всерівно це ваш Кодляк
Відповісти
як це гидко...конкурс, який не оголошували і один кандидат...який НІЧОГО не розуміє. Тьфу
Відповісти
Звиздіти-не мішки совати. Гарно все звучить але з того балабольства нічого не буде.Вже не один там керівник "іновації" впроваджував.Довели "Луцьктепло" до жалюгідного стану і далі дерибанять "керівники".
Відповісти
Непорядна,та підла людина працював я з ним. Просував сумнівні схеми Малютіної. Заставляв персонал занижувати температуру теплоносія для опалення та гарячоі води населенню.Племінник Соколовськоі зам.мера колишня.Поганий вибір не рекомендую!!!
Відповісти
Непорядна,та підла людина працював я з ним. Просував сумнівні схеми Малютіної. Заставляв персонал занижувати температуру теплоносія для опалення та гарячоі води населенню.Племінник Соколовськоі зам.мера колишня.Поганий вибір не рекомендую!!!
Відповісти
На альтернативно обдарованих,що назвалися лучанами,боячись назватися своїм іменем,ображатися не потрібно,це люди з явно вираженою хворобою.Їм потрібно співчувати...
Відповісти
А зарплату за серпень виписали тільки вищі ешелони)))) а раби все ще чекають.... Згамнилось луцьктріпло....я на ньому 17 років працюю))))
Відповісти
В нас навіть проФсоюз має дві посади))) але це ж нормально ))) і профсоюз і бореться з корубцією))) і це в державному підприємстві)))))) смішно правда....
Відповісти
А з вигляду такий чемний…а брехати і красти небуде?
Відповісти