Волинянин «замінував» Верховну Раду

Волинянин «замінував» Верховну Раду
Невідомий волинянин повідомив про замінування Верховної Ради.

22 травня до Печерського РУ ГУМВС України у місті Києві з мобільного телефону зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що він залишив біля будівлі Верховної Ради України вибухівку, ‒ пише Gazeta.ua з посиланням на МВС.

«Повторно, приблизно через 15 хвилин, із того ж мобільного телефону надійшло повідомлення про закладення вибухівки біля будівлі Верховної Ради України, при цьому невідомий назвав імʼя та прізвище, а також те, що він ніби-то проживає у Києві і вказав адресу.

Під час обстеження приміщень та прилеглої території вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявлено, евакуація не проводилася.

Особу, яка повідомила про замінування, поки що також не встановлено. Але встановлено, що дзвінок із мобільного телефону було здійснено із території Волинської області.

Наразі проводяться слідчі дії. СВ Печерського РУ розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 259 КК України, ‒ зазначили правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Если симка и труба были свежие или украдены - то ищи ветра в поле, а если "уживані" и пользуются дальше - то штраф, как минимум.
Відповісти
Останні новини
Волинянин «замінував» Верховну Раду
23 травень, 2013, 14:53