Депутатів Луцькради просять «розкрити очі» на проект Шиби

Депутатів Луцькради просять «розкрити очі» на проект Шиби
Працівники приватної фірми «Скорпіон-сервіс» звернулися до депутатів Луцької міської ради не підтримувати проект рішення, запропонований на найближчу сесію депутатом ради, колишнім мером Богданом Шибою.

Мова – про проект рішення, яким Шиба пропонує депутатам скасувати ряд рішень виконкому, що стосувалися приватної фірми «Скорпіон-сервіс» і її права орендувати землю торгово-пішохідного ряду на Завокзальному ринку між вулицями Кравчука і Карпенка-Карого. Між цією фірмою і частиною підприємців не перший рік триває судова тяганиназа право користуватися землею.

Газета "Луцький замок" 23 травня опублікувала звернення працівників "Скорпіон-сервіса" до луцького міського голови і депутатів міськради.

Працівники фірми стверджують, що риторика, яку взяли на озброєння опоненти «Скорпіон-сервісу» («бідні підприємці проти злого олігарха») - спотворена.

Насправді конфлікт вигідний лише кільком підприємцям торгово-пішохідного ряду, більшість же готова співпрацювати з фірмою «Скорпіон-сервіс».

«Нам прикро з того, що окремі депутати пішли на поводу у підбурювачів конфлікту та сприймають торговців постраждалою стороною. Чому ви не помічаєте, що ці «постраждалі» протягом уже п’яти років продовжують ігнорувати рішення судів різних інстанцій, ваші рішення, спокійно торгують та отримують прибутки на землі, за використання якої не платять?», - йдеться у зверненні працівників фірми до депутатів.

«Ми закликаємо вас: досить шукати в цьому господарському спорі політичні дивіденди! Дозвольте нашій фірмі працювати в спокійних умовах! Колектив ПФ «Скорпіон-сервіс» заздалегідь дякує за розуміння і просить НЕ ПІДТРИМУВАТИ проект рішення «Про скасування рішень виконкому та розпоряджень міської ради» (№ 71 у порядку денному 41-ої сесії Луцької міської ради, яка відбудеться 29 травня 2013 року)», - пишуть працівники «Скорпіон-сервісу».

Повний текст звернення:

"ЗВЕРНЕННЯ
працівників ПФ «Скорпіон-сервіс»
до Луцького міського голови та депутатів міської ради


Шановні панове!

Ось уже протягом п’яти років триває господарський конфлікт між ПФ «Скорпіон-сервіс» та кількома підприємцями, які по закінченню визначених в угодах термінів відмовляються звільнити торгові площі на ринку фірми. Увесь цей час вони виносили конфлікт на публічний осуд у площині «підприємці – Токарський» («бідні», «ображені» торговці проти «злого» олігарха).

Ми, працівники приватної фірми «Скорпіон-сервіс», вважаємо необхідним донести до відома міського голови та депутатів міської ради справжній розподіл сил, задіяних у даній ситуації.

З одного боку – дійсно, підприємці. Проте далеко не в тій кількості, про яку заявляється, адже більшість із наших опонентів долучилися до судових спорів із «солідарності».

Насправді у переговорах з адміністрацією фірми вони заявляють про готовність співпрацювати у новому, визначеному фірмою форматі.

Здоровий глузд давно підказав, на чиєму боці закон і правда, адже підприємці за цей час не виграли ЖОДНОГО судового процесу, кількість яких на сьогодні вимірюється вже не десятками, а сотнями!

З іншого боку господарського спору – приватна фірма «Скорпіон-сервіс», яку в даному конфлікті асоціюють винятково з власником, забуваючи при цьому, що доля фірми так само впливає і на її працівників та їхні сім’ї. Наші інтереси у цьому спорі – не враховуються, хоча нас значно більше, ніж підприємців з торгового ряду, і податок з наших зарплат становить набагато більшу суму, ніж їхній «єдиний» податок усіх разом взятих.

Нам прикро з того, що окремі депутати пішли на поводу у підбурювачів конфлікту та сприймають торговців постраждалою стороною. Чому ви не помічаєте, що ці «постраждалі» протягом уже п’яти років продовжують ігнорувати рішення судів різних інстанцій, ваші рішення, спокійно торгують та отримують прибутки на землі, за використання якої не платять?

Звертаємося до вас з вимогою об’єктивного ставлення до усіх членів місцевої громади, чиї інтереси ви зобов’язані захищати. Просимо зважати на цей господарський спір з позиції судових рішень та дозволити нашій фірмі закінчити вирішення конфлікту в передбачений законом спосіб – через суди та виконавчу службу.

Рішення, яке вкотре винесене на порядок денний сесії, не погасить конфлікт, а лише спровокує нові судові розгляди, які (і з цим, до речі, у своєму висновку погодився юридичний відділ міської ради) знову будуть на користь ПФ «Скорпіон-сервіс».

Наш колектив втомився працювати в атмосфері затягнутого протистояння, постійних судів, зневаги з боку підприємців, які дозволяють собі привселюдно ображати працівників фірми, залякувати їх, в тому числі у вашій присутності безпосередньо в сесійній залі під час розгляду таких рішень. Проте ми жодного разу не зверталися з позовом до суду ні на «крикунів», ні на організаторів – так званих захисників прав трудового народу, та не вимагали відшкодування колективу моральних збитків.

Відтепер ми засвідчуємо свою готовність відстоювати наші права у більш публічний спосіб. Хоча й сподіваємося, що ви, як обранці луцької громади, зрозумієте викладені нами, вашими виборцями, у цьому зверненні аргументи.

Ми закликаємо вас: досить шукати в цьому господарському спорі політичні дивіденди! Дозвольте нашій фірмі працювати в спокійних умовах!

Колектив ПФ «Скорпіон-сервіс» заздалегідь дякує за розуміння і просить НЕ ПІДТРИМУВАТИ проект рішення «Про скасування рішень виконкому та розпоряджень міської ради» (№ 71 у порядку денному 41-ої сесії Луцької міської ради, яка відбудеться 29 травня 2013 року).

З повагою уповноважений трудового колективу ПФ «Скорпіон-сервіс» О.М. Єкименко"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Токарский чужими именами подписывается....думаю, что простого работника, охранника, сторожа Фирмы Скорпион-Сервис не особо беспокоит конфликт, порождённый несколько лет назад
Відповісти
там з зарплатами в 1.5-2 тис.на руки такі тєми не особо беспокоять.що їм з того за дарма лишніх пару десятків павільйонів сторожити.а вот того товаріща знов доїти людей за право на труд-ото тєма.це скритий рекет.
Відповісти
В настоящее время Токарский попродавал каждый квадратный метр ТЦ Ювант, что живого места не осталось и пожарникам пох .........вот и надо ряд торговый отвоевать, дабы заработать ещё маненько
Відповісти
туда не ходять.нізя.
Відповісти
на варшавці горгути самі тих пожарніків як таксі визивають.для легшої дойки мас.скоро і податковців та санстанцію начнуть.так специфіческі новий договір аренди легше присобачитиюспецифіческій дуже.ці ребята великі аригінали.тіпа як страхові общества від негараздів себе позіціонують,але для убєдітєльності самі їх створюють,такій вот ненавязливий сервіс для тисяч громадян міста,а в міськраді багато хто це за бізнес має.там чудо бізнесьорів тоже вистачає..тайни всякі знають..ще з тих времьон..тайни прості-бюджет,земля,або лохів шукаєм..
Відповісти
Шиба повертай гроші назад, ти тут стервятнику не покормишся!!!
Відповісти
десятки підприємців.токарський-один.чим той один кращий за 40-50?якісь знакі на ньому є?місто від його діяльності буде мати в 5 раз меншу суму чим на пряму договір заключить.чим він такій ценний?
Відповісти
а що там зтим підприємцьом вчора празнували трохи?баби були?
Відповісти
поділіть землю під торгові точки, визначте спеціалізацію по рядах і щороку відкритий аукціон за кожне місце окремо. бабок для міста накосите стільки що асфальт шампунем митимете
Відповісти
Ну какой же Токарский "злой олигарх",скорее добрый Бармалей.В судах правды добивается,цивилизованно проблему решить хочет.А ведь не всем предпринимателям так повезло с собственником,есть примеры в нашем городе,до сих пор палёным воняет.
Відповісти
створену самим для дуже конкретних грошей.так зараз модно.мішок мукі в дєтдом потім завезе і всьо благодійник.тут таких повно
Відповісти
подивіться біографію доброго бармалєя.
Відповісти
По-перше я не добрий
По-друге я не Токарський
Відповісти
Останні новини
Депутатів Луцькради просять «розкрити очі» на проект Шиби
23 травень, 2013, 16:07