Е-квиток у Луцьку: перевізники не будуть платити штрафи за порушення графіків руху. ОНОВЛЕНО

Е-квиток у Луцьку: перевізники не будуть платити штрафи за порушення графіків руху. ОНОВЛЕНО
У трьохсторонню угоду стосовно впровадження автоматичної системи оплати проїзду внесли низку важливих змін.

Про це йшлося у п’ятницю, 8 листопада, під час позачергового засідання виконкому.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив, що з трьохсторонньої угоди виключають пункт про штрафи перевізників. Зокрема, до них не будуть застосовувати фінансові санкції за порушення графіків руху, відсутність рейсів.

Окрім того, впорядкують й правила видачі засобів контролю. Якщо у перевізника працюють дві особи, що здійснюють контроль, то такому перевізнику за 1 гривню дадуть 2 засоби контролю, якщо троє осіб – три засоби контролю.

Також у договорі йдеться про те, щоб своєчасно встановлювати економічно обґрунтовані тарифи на транспортні послуги (тарифні плани, тарифні пакети електронних квитків тощо). За зверненням сторін про перегляд тарифів на транспортні послуг організатор зобов’язаний не пізніше двох місяців розглянути відповідне звернення та прийняти рішення за його результатами.

«Ми йдемо на поступки для того, щоб АСОП запрацювала, щоб ми і перевізники побачили її переваги», - сказав заступник мера Григорій Недопад.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дотримання графіку руху має бути ОБОВ'ЯЗКОВО.
Це дуже актуальне у вечірню пору для віддалених районів міста.
Допустимо щоб після 20-ої інтервал між рейсами був більший, але щоб відхилення від графіку не перевищувало 3-5 хв !
Відповісти
потрібно штрафувати за не дотримання. і щоб усі рейси обовязково відслідковувались. хто з перевізників не хоче хай йдуть з ринку прийдуть нові.
Відповісти
КЛАС !!!!!! перевізники будуть їздити як хочуть. ОТО ВЛАДА турбується за людей
Відповісти
Ну і що досягнули з цієї тріскотні????
1)Набули електрону картку на які в якості кредиту молдовано-євреям будемо класти коши та зі свого бютжету та міського спонсоруватимо фірмочку яка:
а) не забезпечела належну кількість терміналів та валідаторів по місту та автобусах
б) НЕ забезпечила рободу додатку та можливості оплати через повітря банківською карткою
в) не змогла до 11 організувати ПРОДАЖУ КВИТКІВ :)
через яку:
а) перевізники отримали законий спосіб ЗБІЛЬШЕННЯ ТАРИФУ
Б) ПЕревізники як і раніше можуть не дотримувтись графіка....

Міська влада Ви точно на свому місці????

P.S.
Дивно що якось пройшла поза очі тем муніципалів з встановленням знаків біля ринку ???? Чи це все йде в тренді - В ТРЕНДІ БЕЗЗАКОННЯ?
Відповісти
Ну так що в нас покращилось? Додалося більше геморою пасажирам, зробилася паніка у місті, платимо третій стороні кошти від перевезення... а ладу з транспортом як не було так і не буде...
Відповісти
Впровадження тих валідаторів передбачало введення системи стеження за рухом транспорту, щоб люди могли це теж використовувати і тут таке? Ви що там робите? Навіщо тоді взагалі це все вводити, щоб о то так потім робити? Не країна, а ... якесь непорозуміння! Все і скрізь через одне місце!!!
Відповісти
Написано скрізь вже всього багато! Підсумовуючи можна лише сказати - лучан мають і то конкретно!!!
Відповісти
Ще раз переконуєшся, що волиньпост сіє смуту серед містян своїми статтями, вириваючи фрази.
*Володимир Степанов додав, що фінансових стягнень щодо перевізників за згадані вище порушення не застосовуватимуть лише на "перехідній стадії":

"Коли ми стабілізуємо роботу безготівкої системи оплати, все запровадимо та налагодимо, повернемося до штрафів за невиконання умов договору".
Р.S. Цим "журналісти", якщо їх можна так назвати вподібнюються до жовтої преси, а не до засобу надання інформації.
Відповісти
Все накрилось мідним тазом,як і було задумано.Ми ід...,лучани.Нас дурять,а ми радіємо-країна в смарфоні.Вибрали владу з телевізора,"телепузіки",тіштеся.Банери по Луцьку-проїзд з 11.11 за е-квитками.Хто платив,прізвища,посади,хоч всім і так відома.Тільки всі продовжують "клеїти дурня",а ми знову будемо це все вибирати до влади ,а потім проклинати,бо ми ж такі розумні і працьовиті.
Відповісти
До речі,термінали(які не працюють)тільки за готівку-"печерний вік",чи свідомий обман.Ця недовлада і відповідати не буде.Діють по принципу"сам дерень..."
Відповісти
Шановний Володимир Іванович таку дурню ви можете писати на іншому сайті ... А тут люди пишуть ПРАВДУ і правду не видаляють. Тому не "чешіть" людям брехні ВНОСЯТЬ ЗМІНИ ДО ДОГОВОРУ Тому щоб знову повернутись до штрафів зменшення або замороження тарифів потрібно буде знову вносити зміни в договір а який "дурак"перевізник на це піде? Влада набула хорошого молдовського партнера... програли люди... і це ще Ваша кострубата система не запрацювали це у вас ще нема проблем з білінгом а при такій організації вони 1000% що будуть!
Відповісти
мусово потерпіти ще трохи зеленський відбере у пороха приватбанк і фате нам всим гроші на квартплату на маршрутки і зарплати
Відповісти
Останні новини
Е-квиток у Луцьку: перевізники не будуть платити штрафи за порушення графіків руху. ОНОВЛЕНО
08 листопад, 2019, 16:26