Луцькі депутати перевірять дороги міста

Луцькі депутати перевірять дороги міста
Виїзна нарада відбудеться 31 травня.

Про це стало відомо під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міськради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 23 травня, ‒ пишуть Волинські новини.

На думку заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської, одна нормальна дорога в Луцьку ‒ це Набережна. І те, що побудована приблизно 5 років тому вона збереглася донині, зумовлено тим, що її реконструювали, а не капітально ремонтували.

Саме за цим принципом і треба робити дороги, а не ремонтувати «і в тому місці, і в іншому», ‒ переконана віце-мер.

Із нею погодився і член комісії Рустам Дячук і запропонував під час виїзного засідання депутатів міськради перевірити стан луцьких доріг, які ремонтували цього року. Мовляв, потрібен лише звіт департаменту ЖКГ про витрачені на ремонт вулиць кошти. «Щоб не було допущено тих помилок, які були раніше», ‒ додав він.

Тож, депутати міськради погодили перевірити стан доріг у Луцьку 31 травня. Нагадаємо, таке ж рішення щодо перевірки стану доріг на Волині прийняли й депутати облради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, типа они с Луны свалились и не знают состояния луцких дорог. Могут все эти проблемы обсуждать не выходя из кабинета, они ведь каждый день по этим дорогам ездят.
Відповісти
Хочу зауважити, що не вся вулиця Набережна так зроблена, а тільки кусочок від вул.Ковельської до кільця. так що якигось метрів може 400-500 і радості ще більше. Так що уточнюйте, бо далі вулиця ця набережна, аж до перехрестя Вишківського з ямамами. І взагалі основні автомагістралі міста, такі як та сама вулиця Набережна (по якій багато хто їде на роботу зі сторони багатих сіл Зміїнця, Милуш, Маяків і округи їхньої) можна зробити більш-менш добре і надійно. І взагалі, такі основні магістралі міста треба робити капітальну реконструкцію, щоб хватило на довго. Можна по порядку реконструювати, наприклад маршрут такий вул.Ковельська-вул.Набережна-вул.Ківерцівська (із прилягаючими вулицями як вул.Чернишевського і вул.Стрілецька). Це якраз ті вулиці по яких йде інтенсивний рух транспорту. А потім можна зробити вулиця Карпенка-Карого від базару до перехрестя з вулицею Дубнівською, а також відремонтувати дороги по маршруту маршрутки №15: пр.Соборності-пр.Відродження-вул.Рівненська-пр.Волі-вул.Винниченка-пр.Перемоги. І взагалі буде супер.
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати перевірять дороги міста
23 травень, 2013, 18:09