Завтра, 11 листопада, на Волині страйкуватимуть підприємці-перевізники

Завтра, 11 листопада, на Волині страйкуватимуть підприємці-перевізники
Підприємці Володимира-Волинського, котрі займаються вантажними перевезеннями великотоннажними автомобілями попереджають про проведення акції протесту проти заниження тарифів на вантажні перевезення, які диктують дві логістичні фірми-посередники: Харківська «ЛАРДІ» та Дніпровська «ДЕЛЛА».

Про це повідомляє Володимир.Медіа.

За словами підприємців, звернення полягає у тому, що останнім часом вищезгадані фірми, які виступають посередниками між перевізниками та виробниками продукції, власниками товарів, без обґрунтованих пояснень та завчасного попередження знижують тарифи на перевезення, ставлячи перевізників у невигідне положення.

Перевізники попередили: 11 листопада 2019 року з 10-ї ранку оголошується всеукраїнська акція протесту. Мета: забезпечення здорової конкуренції на ринку вантажних перевезень та встановлення на рівні держави законних тарифів, які даватимуть змогу вільно працювати на ринку вантажних перевезень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці нафіг вам потрібні жадні Українськіфірми ,в Європі меньше двох тисяч євриків не платять за перевіз .Інформація для роздумів ,і нехай за ці копійки самі їздять по наших колдобах .
Відповісти
дафай СССР !!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Завтра, 11 листопада, на Волині страйкуватимуть підприємці-перевізники
10 листопад, 2019, 21:49