Дієтолог перерахував найшкідливіші солодощі

Дієтолог перерахував найшкідливіші солодощі
Дієтолог перерахувала найбільш шкідливі для здоров’я людини солодощі.

Відповідну інформацію озвучила експерт Олена Соломатіна, - повідомляє Ukrhealth

Перш за все слід утриматися від покупки солодощів, в яких комбінуються цукор і трансжири. Останні в таких виробах згадуються як “кондитерський жир” або ж маргарин. Найчастіше додають їх в тістечка, торти і деякі інші ласощі, замінюючи вершкове масло.

Смажені вироби теж не можуть похвалитися корисністю, це стосується пончиків з начинкою, які готуються в киплячій олії. У крем продукти нерідко поміщаються барвники, що імітують смак, і різні підсолоджувачі.

Краще уникати солодощів, що містять E102 і Е122. Дієтолог закликала утриматися від покупки занадто яскравих або мають виражений запах ласощів, іноді таку “приманку” використовують і виробники морозива.

Небезпеку здатні представляти, мармеладні цукерки. Також значної шкоди здоров’ю завдають підсолоджені газовані напої, вони негативно впливають на слизову, ШКТ і організм в цілому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, за шкідливість пончиків з начинкою, які готуються в киплячій олії, пане експерт, можна і відгребти ! Такими заявами ти підриваєш устої еконономічної моці Шацького району в загальних масштабах і економфіндостаток мій, зокрема. Требую опроверженія !
Відповісти
Останні новини
Дієтолог перерахував найшкідливіші солодощі
11 листопад, 2019, 04:29