Вбивця-втікач намагався зарізати прикордонника на Одещині

Вбивця-втікач намагався зарізати прикордонника на Одещині
На Одещині убивця-втікач намагався зарізати українського прикордонника.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Про підозрілу особу на околиці села Домниця, що в Подільському районі Одещини, охоронців рубежу повідомили місцеві жителі. Дільничний інспектор прикордонної служби виявив незнайомця за 800 метрів від державної кордону.

На вимогу пред’явити документи чоловік кинувся на прикордонника з ножем. На щастя, правоохоронцю вдалось роззброїти та затримати нападника.

Як з’ясувалося, затриманий незаконно перетнув українсько-молдовський кордон, намагаючись втекти від кримінальної відповідальності. Його розшукували за скоєння вбивства в місті Рибниця, що в сусідній країні.

Злочинця, попередньо громадянина Молдови, доставили до пункту тимчасового тримання в Подільську. Тепер іноземцю доведеться відповідати і перед українським законодавством: за незаконне перетинання державного кордону (ст. 204-1 КУпАП), злісну непокору прикордоннику (ст. 185-10 КУпАП). У діях затриманого вбачаються також ознаки кримінального злочину, передбаченого ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.