Назвали найвпливовішу жінку світу

Назвали найвпливовішу жінку світу
Журнал Forbes склав рейтинг найвпливовіших людей світу.

У свіжій версії - дев'ять лідерів країн із сукупним ВВП 11,8 мільярда доларів, 24 гендиректора міжнародних компаній з сумарною виручкою 893 мільярди доларів, а також 16 підприємців, які створили власні бізнес-імперії, - пише ТСН.

Усього ж у списку 2013 року 15 нових імен, у тому числі президент Південної Кореї Пак Кин Хе, гендиректор аерокосмічної корпорації Lockheed Martin Мерилін Хьюсон і фінансовий директор китайської інтернет-компанії Baidu Дженніфер Лі.

Як і в минулому році, верхню позицію у рейтингу міцно утримує федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель (на фото). За останні десять років вона була фігуранткою рейтингу вісім разів, і сім разів займала в ньому першу позицію.

Під другим номером перша жінка-президент Бразилії, колишня революціонерка Ділма Русеф. Нижче розташувалася дружина одного із засновників Microsoft Мелінда Гейтс.

На четвертому місці - дружина Барака Обами. Мішель Обама виконувала танці "матусь" в ефірі телеканалу NBC, очолювала делегацію американських спортсменів на Лондонській олімпіаді, оголошувала кращий фільм року на "Оскарі", вела світські бесіди з Бейонсе і Джей-Зі, потрапила в одну з номінацій "Греммі".

На п'ятому місці опинилася Хілларі Клінтон. У минулому році вона отримала з рук Михайла Саакашвілі грузинський паспорт і виступила на дублінському засіданні ОБСЄ із закликом не допустити розширення Митного союзу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"верхню строчку рейтингу" - ай ай ай... хоч перекладайте правильно.
Відповісти
Останні новини
Назвали найвпливовішу жінку світу
23 травень, 2013, 20:18