Відомим лучанам влаштували фотосесії з дітьми-сиротами

Відомим лучанам влаштували фотосесії з дітьми-сиротами
У Луцьку реалізується проект «Мрії майбутньої держави».

Мета проекту – привернути увагу громадськості до проблеми працевлаштування дітей-сиріт, вихованців дитячих будинків та інтернатів, - повідомили у прес-службі МГО «Молодіжна платформа».

На світлинах, які створять під час реалізації проекту, будуть зображені діти цієї соціально незахищеної категорії в образі професій, у яких вони бачать себе у майбутньому.

З дитинства кожен мріє мати професію, кимось бути. Тим у кого були батьки було легше підшукати професію. Кожного року ми чуємо, що діти – це наше майбутнє, але всі забувають про дітей-сиріт, дітей із малозабезпечених сімей, яким дійсно потрібна допомога.

Тому ВОГО «Твори добро» спільно з СГО «Молодіжна платформа» організовували благодійну фотовиставку «Мрії майбутньої держави».

Перший етап відбувався з 1 березня до 12 травня. Відбулися фотосесії з відомими людьми Луцька, а саме: дизайнером одягу Анною Дідух, державними службовцями, гуртами ФлайzZzа, Фіолет, перукарями, лікарями, працівниками ДАІ, рятувальниками, кухарем піцерії «Дядя Піцца»), депутатами Луцької міськради та іншими.

Другий етап відбудеться у формі благодійної фотовиставки «Мрії майбутньої держави», яка діятиме в Центрі туристичної інформації та послуг (27 травня - 2 червня).

Третім етапом стануть привітання з днем захисту дітей учасників проекту (1 червня).

24 травня о 12:00 в коворкінг-центрі «Репортер», що за адресою проспект Волі, 27 (четвертий поверх) розпочнеться прес-конференція творців проекту - ВОГО «Твори добро» та СГО «Молодіжна платформа».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: громада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де хвото?
Відповісти
Останні новини
Відомим лучанам влаштували фотосесії з дітьми-сиротами
24 травень, 2013, 08:00