У неділю, 26 травня, в Луцьку ‒ «Проспект розваг»

У неділю, 26 травня, в Луцьку ‒ «Проспект розваг»
У неділю, 26 травня, в Луцьку відбудеться розважальний захід "Проспект розваг".

Нагадаємо, дійство мало відбутися 19 травня, але у зв’язку Днем вшанування пам’яті жертв політичних репресій його перенесли.

Загалом захід відбуватиметься на двох локаціях: сцена та все, що поза нею.

Так, програма сцени розпочнеться о 14:00 з виступу вихованців Центру творчого розвитку "Територія щастя". Також свою творчість презентують лауреат Всеукраїнських конкурсів Владислав Достовалов, учасники православного юнацького клубу "Лови момент", соліст гурту "Чорні Черешні"» Юрій Поліщук та репери "Триде" і "Фон Фортэ".

Окрім цього, охочі зможуть спробувати свої сили в караоке, а в о 17:30 виступатиме танцювальна студія "OZON". Також глядачам презентують вогняні шоу та вистави від луцького театру вогню "Sunrise" та "Алладін", а також Акробатична команда TWIST "спростує закони невагомості".

Поза сценою відбуватиметься виставка-ярмарок. Для дітей встановлять атракціони та дитяче містечко.

На території "Проспекту розваг" діятиме "Алея кохання", де професійні фотографи робитимуть фото закоханих, а родзинкою дійства стануть показові лицарські бої клубу реконструкції "Айна Бера".

Також в межах дійства відбудеться парад ді-джеїв – для лучан міксуватимуть Twist, Marto Gross, Pioneer, Dios, Subside, Famous, PASHA-KENT(Київ), Strayder , Iversoon & Alex Daf(Львів)(артисти KISS FM).

Запрошені також знані MC міста: Yasen, Salvador, Yuri Voices, Tamaday. Організатори обіцяють багато сюрпризів та подарунків.



СГО "Молодіжна платформа" організовує "Проспект розваг" спільно з міським відділом сім'ї та молоді.

Партнери проекту: - Delight Group, інтернет видання ВолиньPost та Волинські Новини, сайт міста Луцька 0332.in.ua, спільнота Вконтакті – "Типовий Луцьк", комп’ютери "Системз", "Козачок таксі", Волиньске агентство нерухомості, нічний клуб Hollywood, косметика Oriflame, клуб знижок Танго Маркет, транспортна компанія "Санрайз", туристичний оператор "Валерія", мінеральна вода "Червона Калина", Молодіжний відділ при Волинській єпархії УПЦ, ГО "Народний Патруль", "Український вибір".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніколи не думав,що в нашому парку є проспект:)Яка все ж таки в нас тупа влада.Нічого по людськи зробити не може.Мало того,що ідею вкрали,та ще й читати не навчились:)Проспект розваг завжди Андрій Знайда проводив на Проспекті Волі.Клоуни:)))
Відповісти
Жесть таке враження що ти про щось таке глобальне говориш ніби в США живеш, вкрали, піздец я плачу... ти живеш в калхозі під назвою україна, і всім до сраки про назви... тим більше вперше чую що назва це крадіжка (плагіат), клоун ти! ненравиться влада??? Вийди зроби мітинг що ти проти влади, а то тільки всі писати можуть як ті до*****би про дороги ху**ві, влада погана, зарплат нема, а з нас тільки сидять ті поци і ржуть, так вийди і зроби щось щоб було добре жити! Мда розмішив ти мене... Про що можна говорити коли США нас визнали номер один по плагіату в світі. Назва не відноситься в плагіат. Тим більше радуйтесь що хоть щось проводять в цьому комерційному місті!
Відповісти
А наші українці все крадуть!І влада їм у цьому допомагає.Треба завтра провести "Ніч у Луцькому замку".А що,все рівно цю ідею наша Гнатів теж вкрала в львівського режисера:)Лаба і Перванчук фореве!!!
Відповісти
СГО "Молодіжна платформа" то є підрозділ БЮТу.А чого ви від бютівців хочете?Шоб вони були чесними???:)
Відповісти
І не соромно пану Лабі за таке?Ну припустимо Перванчуку красти чужі ідеї не в новинку,а вам?
Відповісти
Блин, вам, как жителям города, "непофиг", кто что у кого и когда? Лишь бы это принесло хорошее настроение и позитив в нашу однообразную жизнь. Критики, мля...
Відповісти
тільки всі ці критики у неділю прискачуть як горобчики на цей же таки Проспект Розваг! зустрінемось амігос)
Відповісти
Останні новини
У неділю, 26 травня, в Луцьку ‒ «Проспект розваг»
24 травень, 2013, 08:50