У деяких луцьких маршрутках оплатити проїзд можна через «Приват24»

У деяких луцьких маршрутках оплатити проїзд можна через «Приват24»
Усередині салонів маршрутних таксі, що належать одному із луцьких перевізників ТОВ ВТП «Санрайз» ЛТД – наклейки із QR-кодом, за допомогою якого клієнти ПриватБанку можуть оплатити разовий проїзд за повною вартістю (6 гривень), а також придбати дитячий чи учнівський квиток, що коштує 3 гривні.

А ось питання перевезення пільгових категорій населення залишається відкритим, оскільки оплату чи фіксацію проїзду саме таких громадян у програмі не передбачили, - повідомляють "Волинські Новини".

Утім, зі слів представника від перевізника, у перехідний період луцькі пільговики можуть пред’явити посвідчення водієві або ж контролеру, і таким чином отримати право на безкоштовний проїзд.

Тож, враховуючи те, що у лучан виникло чимало запитань, Інформаційне агентство Волинські Новини розпитало про нововведення у директора ТОВ ВТП «Санрайз» Миколи Лисеюка.

«Ми уклали договір із «ПриватБанком», який є державним, виготовили QR-коди і запустили систему, яка відмінно працює. Такі коди є у транспортних засобах на всіх маршрутах «Санрайзу» - 1, 2, 8, 10, 12, 16, 17, 21, 22», - розповів представник перевізника.

Зі слів Миколи Лисеюка, також на усіх маршрутах «Санрайзу» планують встановити й валідатори. Однак, на запитання – коли, відповів: «Ось як ми їх встановимо і якісно запустимо цю систему – тоді вас і запросимо».

Натомість підприємець каже, що нововведення із Луцькою міською радою не узгоджував.

«А з ким я маю радитися? З міською радою? Згідно із рішенням виконкому Луцької міської ради про введення нової системи оплати, одне одному не заважає. Аби пасажиру було зручно. Хтось карткою розрахується, а комусь зручніше і у «Приват24». Це ж державний банк, у якого відсотки нижчі, ніж у турецької компанії», - зазначив очільник «Санрайзу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особливо зручно буде в час пік показувати водію квиток на смартфонів...))))
Відповісти
Валідатори ставте, баригани, а не збирайте бабки на свої приватні рахунки!
Відповісти
Валідатори я так розумію ніхто ставити не збирається,а придумують нові схеми, як їх уникнути..
Відповісти
Скільки конкретно (шт.) станом на 12.11.2019р було встановлено валідаторів у маршрутках підприємства Санрайз, після того, як вони надіслали листа, про підтримку впровадження електронного квитка і оголосили про початок встановлення відповідного обладнання?
Відповісти
Якщо вже ліпите QR коди,то наклейте їх по всій маршрутці,на спинках сидінь і т.д
А то "Дуже зручно" сканувати їх на ходу на склі дверей, коли сонце світить взагалі не сканує
Хоч щось зробіть нормально,щоб було зручно користуватися,а не через одне місце як завжди.
З іншими банками укладіть договір,
Монобанк наприклад
Відповісти