В Україні зробили мило для хабарників

В Україні зробили мило для хабарників
У Львові екс-голова Львівського адміністративного апеляційного суду Ігор Зварич увічнений на сувенірному господарському милі.

"Для тих, у кого сверблять руки, коли до них заходять у кабінет, лікує синдром "колядування", - свідчить напис на упаковці з профілем скандального судді, - пише ТСН.

Також вказані рекомендації до застосування: "Суддям, податківцям, митникам i тим, у кого заведено колядувати гривнею, долярами, євро i іншою валютою".

За словами директора музею-аптеки Анатолія Гуріна, вартість мила, як і всі сувеніри, 20 грн.

"Не скажу, що його розбирають, тому що під обгорткою звичайне господарське, але купують для сміху", - говорить він.

Спочатку збиралися варити мило безпосередньо в аптеці-музеї, але через велику кількість дозволів від цієї ідеї відмовилися і тепер тільки упаковують готову продукцію в обгортку з профілем судді.

"Родичі судді нам жодних претензій поки не висували, але якщо будуть обурюватися, ми на конфронтацію не підемо, заберемо з прилавків", - говорить директор музею-аптеки.

Нагадаємо, наприкінці 2008 року Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу щодо голови Апеляційного адміністративного суду Львова Ігоря Зварича за хабарництво в особливо великих розмірах. Під час обшуків за місцем роботи і проживання голови суду і шести його колег-суддів вилучено $ 1 млн і 2 млн гривень. Оболонський районний суд Києва засудив Зварича до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні зробили мило для хабарників
24 травень, 2013, 10:35