Як асфальтують луцькі калюжі. ФОТО

Як асфальтують луцькі калюжі. ФОТО
У Луцьку на вулиці Конякіна, ремонтуючи дорогу, комунальники засипали асфальтом калюжу.

Нині в обласному центр нікого не дивує робітник з лопатою, який засипає калюжу асфальтом. Або ж автомобілі, які «вкатують» дорогу під час дощу. Тема стала заїждженою і банальною, лише водії не перестають лаятися, коли кожного дня «гроблять» автівки, якщо не в наступній ямі, то на посипаному щебенем шляху, - пише ТРК «Аверс».

Чому «ремонтники» сипали асфальт у воду не пояснили, хоча як стало зрозуміло з відривків фраз – прорвало трубу. Чоловіки відреагували на журналістів спокійно і порадили звертатися до розумного начальства, яке скеровує їхню роботу. Праці не припинили. Майстер з кореспондентами розмовляти відмовився навідріз.



Довідка

Як пише «Будівельний портал», асфальтування необхідно виконувати при температурі повітря не нижче 5—10 градусів за Цельсієм, бажана відсутність опадів. Наявність вказаних чинників приводять до того, що асфальт дуже швидко охолоджується і як наслідок, не вийде його якісно ущільнити. Це надалі може закінчитися передчасним руйнуванням покриття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на вулиці Конякіна
Відповісти
На всіх вулицях
Відповісти
Отак у нас ті гроші державні і освоюються, а потім через зими і немає тієї дороги. І цікаво, як то їх перевіряю.ть чи всі у долі і всім добре. Чи то як?
Відповісти
роблять так, бо люди самі дозволять владі з собою таке робити.
Відповісти
А може, це такі робітники.
Як Ви думаєте?
Відповісти
Якби люди раз вийшли, врешті решт, то такого б не було, а так що Ви тут критикуєте? Самі винні,що на Вас самих гроші і заробляють...Ви не терпіть,чого боятися?Кого?Якщо вже зараз боятися,то далі біда буде в 10000 раз гірша!
Відповісти
Ви люди далекі від того і ви не розбираєтесь де асфальтобетон а де "крошка" - відходи від асфальту!!! на даному фото це крошка її можна укладати хоть в мороз -100

а на рашунок гарячого асфальтобетону можу сказати що зраз існує куча добавок-присадок при добавлені яких температурний режим знижується тобто асфальтобетон можна укладати при нижщих температурах....

мене поражає що некомпетентні люди критикують....
а в більшості випадків дороги в луцьку цього року зруйнувалися від старості...неможе дорога яка робилась 20 років назат стояти....а дороги які робилися недавно стоять норм і будуть стояти ще декілька років... на рахунок колійності і вибоїн на деяки участках доріг можу сказати те що самі водії великогабартного транспорту незвертають увагу на попереджувальні знаки де пише що неможна їм туди заїжати... якщо під час проектуваня дороги вона проектована на легкові автомобілі то під час експлуатації аж ніяк неможна щоб туди заїжали великогабаритні....

я часто заглядаю на різні сайти новин і там пишуть брет влада не робить комунальники не роблять те.... це так вбиває..... та блін робота дорожника це тяжка робота...представте в погоду +25-30С коли жарко він працює під палючим сонцем і приїжає десь (говорю не про ямковий ремонт а про норм будівництво) від 500тон до 1500том асфальту і це не просто його машина укладає це треба бігати біля того асфальту там підправити там докинути...а якщо є місця де тільки ручна робота наприкла тротуари де 5-6 чоловік розкидає до 30тон вручну (це мінімум) і притому всьому він получає 3000грн і то з затримкою в 2-3 місяця.... а ви тут обсираєте... для того щоб на щось гадити потрібно в тому розбиратись а не просто так як роблять журналюги (чую дзвін но не знаю де він) щось побачив щось сфоткав і бігом щось писати по особистим догадкам....стань поможи асфальт класти замість того щоб гадити в інтернеті...

і скажу з того що знаю по особистому опиту....

тут мужики засипали ями крошкою щоб було народу норм їхати і машину не бити цього могло і не бути...і ждалиб того часу поки прийде по терміну ямковий ремонту туда і тоді б засипали а до того билиб ви свої машини....

і яка різниця як його засипали чи у воду чи нє...це відходи є, і погодні умови на них невпливають....це де робили капремонт там зрізали і щоб його десь не понятно хоронити ВАМ засипали ями...тут дякувати нада а не критикувати...

і скажу так поки не буде норм фінансуваня доріг не буде... і поки дорожники не будуть получати стабільної зарплати і зимою хоть мінімальну получати а не сидіти за свій рахунок буде все "заганятись"

і ці проблеми не вирішуються на віть на обласному рівні це потрібно що київські дармоїди підсуїтились але яке їм діло до простих трудяг!!!!!!!!!!!!


і люди не гадьте просто так... хоть трошки розбираєйтесь що є правильно і що ні!
Відповісти
Брехня, технологій, норм, правил, поправок та рекомендацій засипання гарячого асфальту (смол) чи "крошки" у рідини не існує у жодноій сфері будівництв це - вигадка казнокрадів! Що ти мелеш йолупе! А ось акт виконаних робіт та кошторис (списання коштів - корупція )за ці роботи оце вже те чому ви пане рвете свою дупу у коментарях. Упевнений роботи дані будуть подані я повноцінний ямковий ремонт з використанням усіх необхідних ресурсів (це 40 сантиметрів різних матеріалів сумішей руд)
І не дури голови. А щодо важкості роботи - не влаштовує шукай іншу а лінь шуати то твої проблеми.
Відповісти
Гомофоб ти просто йолоп.
Відповісти
"Чому «ремонтники» сипали асфальт у воду не пояснили"
добре що хоть лопатою по голові не дали!

хто любить щоб його відволікали від роботи або розказували як робити ніхто так не любить а ви журналісти лізите куда не нада!
Відповісти
Якраз така технологія ремонту доріг привела до того,що дорога Луцьк-Львів увійшла в топ-10 найгірших доріг України...Вітаю!
Відповісти