ТВ-приставка H96 Max – пристрій, що зробить ваше дозвілля незабутнім*

ТВ-приставка H96 Max – пристрій, що зробить ваше дозвілля незабутнім*
Багато хто з нас пам’ятає ті часи, коли практично в кожному домі стояв величезний чорно-білий телевізор і на ньому працювало лише кілька каналів, перегляд яких був за свято. Однак, час не стоїть на місці і сьогодні у нас є можливість користуватися пристроями, завдяки яким «світ телебачення» розширив свої межі. Про які саме пристрої йде мова? Річ у тому, що тепер з’явилася можливість придбати потужну 4-ядерну ТВ-приставку H96 Max, або будь-яку іншу android приставку, завдяки якій ваше дозвілля точно більше не буде нудним.

Що являє собою ТВ-приставка H96 Max

Насправді, перелік приставок сьогодні настільки значний, що вибрати кращий варіант не так вже й просто. Однак, якщо ви хочете придбати потужний пристрій з великим об’ємом пам’яті, хорошою графікою, потужним процесором, то приставка H96 Max – ідеальне рішення для вас.

Саме цей пристрій працює під управлінням Android 9.0, має 4Гб оперативної пам’яті, 32 Гб вбудованої, оснащений 4-ядерним графічним процесором Mali-450 та пультом дистанційного управління. Завдяки цьому ТВ-приставка H96 Max уже стала улюбленим пристроєм серед величезної кількості користувачів.

Чому варто придбати приставку H96 Max?

1. Улюблені ігри. Завдяки приставці H96 Max ви можете створити в себе вдома справжній ігровий центр з доступом до сотень тисяч безкоштовних ігор і насолоджуватися неймовірною графікою, швидкістю, сидячи в себе на дивані. До того ж, такому дозвіллю зрадіють не лише діти, а й ваші друзі та рідні.

2. Доступ до Інтернету. Тепер вам не потрібно вмикати комп’ютер, ноутбук чи планшет для того, щоб знайти необхідну інформацію. Завдяки операційній системі Android ви можете без проблем відкривати сайти, скачувати різні додатки та браузери. До того ж, ви можете підключити клавіатуру просто до пристрою.

3. Відеозв’язок. Якщо раніше, аби поспілкуватися в Skype, доводилося сидіти біля комп’ютера, приглядатися в невеликий екран, то тепер відеозв’язок став доступним для величезних моніторів ваших телевізорів. А все завдяки можливості підключення web-камери до самої приставки.

4. Безмежна кількість корисних додатків. Всі ми давно знаємо про Google Play – найбільший каталог додатків та ігор. Так-от, тепер цей каталог з’явиться і на вашому телевізорі.

Ну а якщо ви вже впевнилися в доцільності здійснення покупки H96 Max, то робити це краще у перевірених продавців, які зможуть надати гарантію на даний товар. Прикладом такої компанії в нашій країні являється tv-pristavki.com.ua.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТВ-приставка H96 Max – пристрій, що зробить ваше дозвілля незабутнім*
13 листопад, 2018, 23:43