Знайшли іноземця, який їхав до Києва через Волинь і зник

Знайшли іноземця, який їхав до Києва через Волинь і зник
Правоохоронці розшукали 48-річного громадянина Литовської Республіки Монтвідаса Гедимінаса, який 23 жовтня вийшов з автобуса «Київ – Варшава» у м. Житомирі, й відтоді місце його перебування було невідомим. Знайшли чоловіка 13 листопада у Рівненській області.

Про це Житомир.info 14 листопада повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

«Ввечері 13 листопада чоловіка розшукали у Рівненській області. Він втратив документи і телефон, тому не міг зв’язатися з рідними та не мав змоги повернутися на батьківщину. Поліцейські допомогли йому сконтактувати з рідними, вирішується питання щодо відновлення документів чоловіка для повернення додому», – розповіли у ГУ Нацполіції.

Нагадаємо, про розшук Монтвідаса Гедимінаса відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив 13 листопада, зазначаючи, що 22 жовтня чоловік перетнув кордон України у Волинській області з метою відвідати м. Київ. Наступного дня він повертався додому автобусом міжнародного сполучення, однак через конфлікт з пасажирами близько 09:00 год. на центральному автовокзалі м. Житомира вийшов. З того дня зв'язок рідних із ним перервався.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.