«Львівський штрудель» у центрі Луцька хочуть демонтувати

«Львівський штрудель» у центрі Луцька хочуть демонтувати
У Луцьку пропонують демонтувати літнє кафе на проспекті Волі, бо воно встановлене незаконно.

Про це стало відомо 24 травня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Ідеться про кафе-кав’ярню «Львівський штрудель». Члени виконкому із подивом для себе виявили, що підприємець встановив літню конструкцію незаконно, не маючи на це дозволу. Вирішили – треба зносити.

Начальник управління містобудування та архітектури ЛМР Юрій Казмірук приніс на засідання виконкому містобудівний документ – схему проспекту Волі, яка передбачає, де і які мають встановлюватися тимчасові споруди для підприємницької діяльності.

Одна із ділянок цієї схеми передбачає встановлення літнього майданчика для кафе біля спуску в центральний парк, де нині кафе «Львівський штрудель». Тільки після затвердження схеми, майданчик можна було розміщувати. Але виявилося, що майданчик уже стоїть без дозволу.

Міський голова Микола Романюк обурився і зазначив, що треба конструкцію знести. Головний архітектор Казмірук погодився.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оооооооо,що жидяри, догралися?:)
"самому" Бровіну конкуренцію захотіли зробити??? Ай я яфй,як посміли))))
Вам пан мер не дасть такого зробити=)
Маєте оперу, аха ха))),радійте))), 10-го Лексуса не буде))))
Відповісти
ти хто таке...тобі яка різниця, сховай свою жабу далеко собі в сраку
Відповісти
Тай справді, знести і крапка! І питання тут не в Бровіні, а в тому що ОБНАГЛІЛИ! Що хочуть те і творять. Нові луцькі ЦАРЬКІ знайшлись! І так губите молодь в опері...а все ВАМ аукниться тільки вже на своїх дітях, бо нічого безкарно не відбувається....радійте пока ....ще трішкі
Відповісти
Лорен, я фігею без баяна!
Відповісти
фігєй далі) ще застрелься) краще буде)))
Відповісти
не занесли, потвори)))а Винниченка Буратіно уже стоїть...
Відповісти
І Сіті-Парк теж стоїть собі спокійнісінько!
Відповісти
Але ж коли відкривали, то якісь дозвола брали і той самий архітектурний відділ давад дозволи, а тепер никаються. так само було як їх знімали, коли булда аварія у ж/б на вул.Рівненській. Як там то всі дають за символічну плату, а як так то всі святі стають.
Відповісти
Шкодувати за тим "штруделем" ніхто не буде,каву подають у брудних чашкаш,на зауваження офіціанти замість пепробити витирають чашку, навіщо ставити такі майданчики в центрі міста де немає елементарних норм якості обслуговування та страв!!!
Відповісти
Краще б палатки з пивом поприбирали, а то на кожному кроці.І нічних клубів декілька закрили, бо в Луцьку їх як грибів після дощу.
А тут гарна кав'ярня, і заважає. Незаконно, то зробіть попередження, виріште проблему. А то ні, зразу зносити.Шкода.
Відповісти
погоджуюсь, палатки знести до чортів собачих(котячих)
Відповісти
в нас є і кращі кав'ярні ніж цей заклад, бо кав'ярнею місце, в якому подають пиво назвати язик не повернеться! скоро перетвориться на звичайний гендлик! і обслуговування там нікчемне!
Відповісти
шановна редакція ВолиньПост, годі вже друкувати "порожні" плітки. сьогодні об 11.00 на засіданні виконкому була затверджена генеральна план-схема літніх майданчиків міста, у якій відведено право торгівлі та розміщення і для кафе "Львівський Штрудель". сама конуструкція була розміщена на основі дії минулорічної схеми, де теж, і за словами архітектора, було місце під кафе. ця схема діяла до сьогодні, а сьогодні затвердили нову, на цей рік. тому ані секунди факту незаконного перебування кафе не існує. ми вважаємо, що подібні статті дискредитують органи місцевого самоврядування та перешкоджають розвитку бізнесу в Луцьку.
Відповісти
Наявність цього кафе на план-схемі не означає, що воно там законне. Як мінімум необхідно звернутись до того ж виконкому за дозволом на встановлення тимчасової споруди та отримати паспорт прив"язки і лише після цього встановлювати літній майданчик. А тут все через ж..пу. Спочатку встановили, а потім поставили виконком перед фактом.
Відповісти
Просто смішно читати такі заяви від "самозванців".
У міській раді є чимло заяв-скарг від громадян стосовно приатння розміщення тимчасової споруди (літнього майданчика) по пр.Волі,8. Саме тому питання піднімали на пост.комісії, а сьогодні і на засіданні виконкому.

Факт незаконного розміщення - присутній. Адже не було завяви до ЛМР про встановлення т.с. та не було видано паспорт прив*язки.

Крім того, літнє кафе займає весь прохід. Тому, знести - цілком логічне рішення.
Відповісти
А как же "Роза"? Вот она как раз занимает 99 проц прохода и даже огорожена заборчиком.
Відповісти
Тут теж є логіка, і Фелічита!!!
Відповісти
І "Третій кухоль" теж на тротуарі, а ти ходи по проїжджій частині!
Відповісти
Давно треба знести, а то по центру вже не пройдеш. Позаймали всі тротуари.
Відповісти
пройти воно не може, а от мені нормально ходити, нічого не заважае, а Шрудель око радуе, і пахне добре
Відповісти
чим недоїдками?)))
Відповісти
не розумію, кому це кафе заважає, що усі так радіють.. Тим більше, якщо вірити "виконком", то інфа не відповідає дійсності..
Відповісти
"Начальник управління містобудування та архітектури ЛМР Юрій Казмірук приніс на засідання виконкому містобудівний документ – схему проспекту Волі, яка передбачає, де і які мають встановлюватися тимчасові споруди для підприємницької діяльності."

Різні схеми-документи п.Казмирука не рятують архітектурне обличчя міста від занедбаності,бо у пана архітектора повний архітектурний несмак.Центр міста і парк у нього згідно зі схемами завжди перетворюються на одне і теж - постійно діючий базар.
Відповісти
ві всі негідники, ті хто кричать "знести", парочка кафешок типу Д. піца, буфет і шрудель, ну там і ше декілька, хоч зовні роблять Луцьк европейським...правду кажуть "дівку з села можна витягнути, а от село з дівки?!" Колись писала, та заспокойтесь волиняки, все шо роблять хріново, а шо не роблять теж, бля хріново, от зараз розумію "горбатьго могила виправить"(тихо всіх не навиджу)
Відповісти
Всех не надо, достаточно процентов 90-99 )))))
Відповісти
договорились 99 (;
Відповісти
Волиньпост, а звідки стало відомо? хто вам розповів?
чи це знову "аби написати"??
Відповісти
як на мене,назву потрібно замінити.від неї хочеться блювати,як і від всього львівського,тим більше на Волині.
Відповісти
точно, чому не "Луцький шрудель"?!
Відповісти
Інтернет каже, що це заклад з сім"і закладів "Face2Face". Однак, інтернет не знає взагалі такої групи закладів харчування. Тільки музичний гурт.
Відповісти
Але ж дурне, оте makar, блювати хоче від львівської назви!!Від "віденської кави "не блюєш? чи вірменського коньяку?
Блювати треба від таких дурних поліШуків!!!І ще цієї довбаної влади, що все гребе і гребе під себе!
Відповісти
миша,ти льВівця недалекоглядна й паршива.
Відповісти
Нещодавно ті ж самі власники вже збудували без відповідних дозволів літню терасу на вул. Лесі Українки, біля їхньої Дяді Піци. Не можна було не пройти не проїхати. А сморід тухлої піци забивав все повітря навкруги!
Після постійних скарг мешканців сусідніх будинків власникам прийшлось знести цю самовільну забудову.
Зараз ця історія повторюється знову!
Куди дивиться міська влада!!!? Чим займається? Невже так просто можливо таке виробляти без будь-якої відповідальності! Ганьба!!!
Відповісти
Блин, но почему в той гнилой европе летние терраски и кафешки - нормальное явление. А тут, вони и воплей по поводу и без. Наказать на бабки, заставить вписаться в нормы - вот задача исполкома, а не снести и развалить.
Відповісти
Да-да-да. Літнім терасам і кафешка - мусить бути включене зелене світло. Але лише згідно діючих норма та правил!!!!
Відповісти
Останні новини
«Львівський штрудель» у центрі Луцька хочуть демонтувати
24 травень, 2013, 12:59