Аграрій з Волині отримав державну нагороду від Зеленського

Аграрій з Волині отримав державну нагороду від Зеленського
За значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю та з нагоди Дня працівників сільського господарства президент України Володимир Зеленський відзначив державною нагородою аграрія з Волині.

Про це йдеться в указі президента від 15 листопада.

Відтак, медаль "За працю і звитягу" отримав Мартинюк Іван Володимирович - водій сільськогосподарського підприємства "Рать".

Довідка:

Cільськогосподарське приватне підприємство «Рать» спеціалізується на вирощуванні зернових культур, цукрового буряка, ріпаку, овочівництві, садівництві, молочному та м’ясному скотарстві. Підприємство є одним з найпотужніших у аграрній галузі області. Очолює його відомий на Волині аграрій Віктор Шумський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Свято аграріїв було затьмарене "ринком землі", який агресивно наступає. Відомі керівники господарств Никонюк, Турак, Тарарай, Яренчук, Діброва, Потапчук і інші не приїхали на професійне свято, не порахували за потрібне. Горбенко сам святкував з кількома трактористами і фермерами, які мають по дві корови і три вівці.
Відповісти
Дуже красномовно - бойкотують тільки латифундисти ! А чого не питаєте думки простих людей - власників паїв, бажаючих купити землю, продати землю ... Видно є питання !
Відповісти
Ти більше змахуєш на трутня з пасіки, а не пасічника. Пасічники, люди розумні і врівноважені, а ще справедливі. Що стосується на твою думку відомих, то половина з них майже банкрути. Як фінансово, так і політично.
Відповісти
А трактористи і фермери не працівники сільського господарства? Прошу редактора визначити того дибіла і написати адресу проживання . Знаю, що це робиться дуже просто. Пасічник хренів і невдаха.
Відповісти
Чому ті, типу супер-пупер аграрії, бояться ринку землі - бо понабирали у людей паї і платять копйки, а так людина може по ринковій ціні або як захоче нею розпоряджатись і вже ті Діброви і Ко. локшину не повісять! Тому і піднімають хвилю, бо бізнеса на людських землях зробили!
Відповісти
Бізнес на людських землях? Ти її купив? Безтолоч. Закрий йоблишко і не висовуйся.
Відповісти
Останні новини
Аграрій з Волині отримав державну нагороду від Зеленського
15 листопад, 2019, 17:55