Пиза пішов від Яценюка до Мартиняка

Пиза пішов від Яценюка до Мартиняка
Голова Волинської обласної організації партії «Фронт Змін» Олександр Пиза (на фото) залишив партію через пропозицію працювати помічником народного депутата Сергія Мартиняка і через те, що політична сила «вичерпала себе».

Про це він розповів 24 травня під час прес-конференції у ВолиньМедіа.

Нагадаємо, 23 травня у соціальній мережі Facebook Пиза оприлюднив заяву про вихід з партії.

«Це рішення свідоме, не під тиском. Спокійний виважений вибір», – запевнив він.

Прийняв таке рішення через пропозицію працювати у громадському секторі, пояснив політик.

«Я отримав достойну пропозицію працювати помічником народного депутата Сергія Мартиняка і опікуватися його округом. Це Луцький, Горохівський, Локачинський, Рожищенський і Турійський райони… Щоб не сидіти на двох стільцях, не лицемірити я й прийняв таке рішення», – повідомив він.

Останні півтора року Пиза очолював обласний осередок «Фронту Змін», був одним із ініціаторів його створення на Волині.

Тепер же колеги Пизи мусять обрати нового керівника. Хто ним стане Пиза не береться прогнозувати. Каже тільки, що партію на Волині міг би очолити депутат Луцької міськради Олександр Плісецький. Він же міг би керувати і фракцією «Фронту Змін» у міськраді.

«Він людина відповідальна. Цілком може очолити фракцію, і обласний осередок», – вважає він.

Відмовлятися від мандата депутата Луцькради Олександр Пиза не планує, бо вважає, що може бути корисним громаді. Так само і не планує «втікати» з фракції, хіба колеги самі приймуть рішення виключити його зі складу членів фракції.

«Я не думаю, що у близькому майбутньому я буду вступати до лав якоїсь політичної сили», – сказав він.

Чи не пов’язане його рішення із майбутнім об’єднанням «Фронту Змін» і «Батьківщини» Пиза відповів так: «Коли формувалася партія «Фронт Змін», партія «Батьківщина» вже існувала». І додав: вважає, що його політична сила вже вичерпала себе як така.

Зауважимо, раніше Олександр Пиза працював у бізнес-структурах Мартиняка.

«Мажоритарники всіма силами стараються бути незалежними від провладної Партії регіонів», - так сказав Пиза про політичну поведінку Мартиняка у Верховній Раді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 39
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пиза продався регіоналам та їм сетилітам) як так можна(((
Відповісти
фу-фу-фу(с) пиза, не очікував такої смердоти)))
Відповісти
"Пішов від Яценюка до Мартиняка" - Серцю не накажеш))))))
Відповісти
А хто такий пиза? Прийшов у депутати через опозиційну силу, а тепер, мабюуть начинають їх потроху давити і вот такі кролики, як Пиза і начинають стрибати в різні сторони.
Відповісти
він зразу такий був.їх там таких хватає..того й та сидить..може вийде трохи з другої сторни на більшу частину начальників своїх партійних гляне..савєт він що в пр що в батьківщині-савєт.карєри нема вот і спригнув..
Відповісти
а я тут ні до чого...))) мій маленький nickname не варто використовувати)))
Відповісти
ФЗ на Волині - настав передбачуваний капець.
Відповісти
Влесне капець був давно, від самого початку організації уламків НУ навкло Сєні
Відповісти
А де заяви Гузя про про "продажних" сортаників, які перебігли до олігарха?
Відповісти
нафіга тоді було лізти на сцену до Яйценюка з Тягнибоком місяць тому....
Відповісти
ФЗ вичерпав себе. я не очікував такого від Пизи. думав, що він відносно порядний у цьому плані. бо йти до благодійника який під час виборчої кампанії роздає виборцям гроші і по суті купує людей - це зовсім не благодійна робота.
Відповісти
То не Яйценюк, а цілий бовтун! А Мартиняк - нормальний пацан. Він не зря Пизу прівльок...
Відповісти
ара єнакієвскій нормальний бізнес партнєр.
Відповісти
ПизDа...
Відповісти
Так він же працював і до того в нього..точніше в його офісі!!
Ну да!!!А як на рахунок других працівників,яких позвільняли із-за ПИЗИ????
Що Ви на це скажете Сергій Васильович????
Не чистой души вы человек!!!!!!!!
Відповісти
Фронт змін на Волині впав і зник як партія. як Яценюк міг таке допустити
Відповісти
Так скоро і ваш Яйценюк зникне!:)
Відповісти
Давай, Ігоре, бери в руки трон зі зламаними ніжками і пружиною в дупу. Пизі вона натерла мозоль, а ти під гузно пательню підклади...
Відповісти
Ну чого ви розкричалися і невже нічого не зрозуміли досі? Політика - це бізнес! І кричить ви тут скільки хочете, це нічого не змінить! Хто розуміється - йде туди і депутатом і помічником і ... А хто тільки язиком, як ГузСь, для тих гавкати з трибуни обласної ради - це їх максимум!:)
Відповісти
все правильно,політика - це бізнес, але і відповідати треба, як і в бізнесі, "кинув", ДАВАЙ, ДО ПОБАЧЕННЯ, ПИЗА, ЗДАЙ МАНДАТ І ГУЛЯЙ, КУДИ ХОЧЕШ, ОЧКАРИК)))
Відповісти
А нащо Пизі це??? Мартиняк ще в нього хай працює...,воно йому треба??? Сміх та гріх!
Відповісти
Хлопці, думаю треба повісити заяву Березюку у фейсбуці, це ж вагомий допис бо ж то точно Березюк, не хтось інший.
Відповісти
Підтримую тебе Боря
Відповісти
Відмовлятися від мандата депутата Луцькради Олександр Пиза не планує, бо вважає, що може бути корисним громаді. А як же присяга, яку складав екс очільник фронтовиків перед лицем товаришів? В якій йшлося про те, що у разі виходу з партії, він обіцяє скласти повноваження... А я завжди за тих, хто перемагає... - достойна позиція, достойного громадського діяча... Нічого, в Київському секретаріаті є копія цього документу. передамо на волинь-пост... Не гарно все це...
Відповісти
Можна довго сперечатися про "зраду" Пизи. Будуть аргументи як "за", так і "проти".

АЛЕ, на мою думку, вчинок Пизи щирий, а тому гідний поваги. Він не став придумувати зручних причин. Сказав так, як є насправді.

Окрім того, цим вчинком він продемонстрував не бажання входити до об.єднаної партії. Тому й пішов раніше.

Респект за відвертість!
Відповісти
А за що поважати, він же не вулицю перейшов? І чи можна приховувати досить публічну посаду? А ви хотіли б що він сказав, я люблю опозицію тому йду шкодити Мартиняку, бо нічого іншого в житті робити не вмію.
Відповісти
Світ не чорно-білий. У ньому багато відтінків.
Відповісти
які тайні знаня.осталось подивитись хто такий той мартиняк..
Відповісти
А у нас стандарти політиків - як у кривому дзеркалі: виборців купують - але ж це бідні люди, нехай мають; політики брешуть - але ж то таке життя, обіцянки дають - і забирають їх назад - і це нормально. А ви собі можете уявити, скажімо, Клінтона, який би заявив, що демократична партія «вичерпала себе», і він виходить з партії, бо йому запропонували посаду радника конгресмена від республіканської партії, але він сам у партію республіканську не вступатиме... він буде незалежний....? Це зазеркалля як у Люїса Керола... Маразм українських реалій...Це і є саме та щирість, якою захоплюється Лучик. Але ж якщо такий опозиціонер, то на що сподіватися українському виборцю? Раптом ці тролі виборють владу в тролів по понятіям, і вони вважатимуть, зраду - нормою... І вони нічого не зрозуміють у стандартах і кодексі честі цивіліованого політика.
Відповісти
Пиза зрадив Яценюка. Ось і вся чесність.
Відповісти
Панове, не дивуйтесь. Пиза завершив виконання завдання і пішов у заслужену відпустку. Так колись жалували офіцерів КГБ, які давали згоду працювати на західні спецслужби. після виконаного завдання, їх відправляли на "викладацьку роботу" до спецшкіл спецслужб. Завданням Зіновія було максимально загальмувати роботу обласної ФЗ, провалити вибори до місцевих органів та Верховної Ради. Сам він нічого не планував. Працював в режимі купленого оперативника. З місцевими виборами йому не дуже вдалось. Але тоді він свою невдачу переклав на втручання Кравчука Святослава. Йому повірили, допомогли вижити того з організації і поставили "вторим" у виборчому штабі. Першим на заключній стадії операції був відомий "комісар" бютівець Пустовит. Завдання для них було не складне. Мали забезпечити бездоганне проходження кандидатів, які ще у лютому купили чотри округи у Волинській області. Усі ці округи залишили за "опозицією". Технологія проста: висунули непрхідних, розіграли всенародний процес і....
Надану інформацію можете перевірити. Нам він вже не потрібний.
Відповісти
Пиза жодного відношення до висунення депутатів не мав. Якби мав, то висунув би себе. Мартиняку він допомагав під час виборів - це всім відомо. Кравчука він теж з'їв, як і Ціхоцьку. Молодець, вміє! Але для чого у такий складний для Яценюка період він його так банально підставив - не розумію?????
Відповісти
Бо для Яцинюка люди - сміття, туалетний папір, який спроваджують до смітика, щойно використають. Пиза ледь отримав статус голови обласної організації, а то все В.О. був. А коли пан Яценюк здав структуру в обмін на посаду голови фракції "Батьківщини", то усі ті, хто йому допомагали залишитися в політиці після його фіаско у ВР, стали вкотре непотрібними. Тому, Пиза, правильно зробив, що киданув цю шиншилу... Скільки можна було терпіти, цього зарозумолого гризуна...
Відповісти
Поміняв шило на мило.
Відповісти
Привіт.
Хто бачить, той розуміє.
Дякую Андрію та іншим тямущим.
Тут дійсно з'явилися реалістичні та щирі коментарі.
І правдиві. Але нікого я не їв. Перепитайте.
:-)
Відповісти
всі розуміють хто такий бізнесмен мартиняк який завжди старається сісти біля литвина то комп. в верх.раді.ви всі чудо підприємці.думаєш катя і тобі місце присобачить?
Відповісти
про конструктивну роботу якої нема в когось а втебе буде.давай ,поясни як ти не міг розвернутись..таке враження що ви всі думаєте що на хуторах біля чорторийськів живуть всі решта..савєти..в того яценюка як і в тої вагони таких ще залишилось..коли вони їх підчищати начнуть то питання..а так хто не бачить перспектив баблових в майбутньому,самотьоком йти ще довго будуть..не треба обсуждати хто з таких людей краще гірше..то велика честь для них.
Відповісти
Пішов щоб не виперли.Отакий нібито крутий,кинув Яценюка.
Відповісти
політповія пішла, не здавши мандату і на його місце сіла друга політповія
Відповісти