Гей-парад закінчився за півгодини, є затримані. ФОТО. ВІДЕО

Гей-парад закінчився за півгодини, є затримані. ФОТО. ВІДЕО
Акція «Марш рівності», присвячена захисту прав сексуальних меншин, відбулася вранці 25 травня біля кіностудії ім. Довженка в Києві.

Парад, на який вийшли близько 50 учасників, пройшов у щільному оточенні «Беркуту» і тривав близько 20 хвилин, ‒ пише Дзеркало тижня.

Міліція перекрила всі підходи до місця проведення параду. Уздовж проспекту Перемоги вишикували десятки автобусів із міліціонерами. Таким чином, учасники «Маршу рівності» з дороги виявилися обгороджені автобусами, а з іншого боку ‒ парканом, за яким знаходиться кіностудія.

За оцінками, найбільше учасників параду охороняли не менше тисячі міліціонерів. Проте не обійшлося без інцидентів. Неподалік зібралися противники параду, які скандували: «Ні гомосексуалізму!».

Повідомляється, що правоохоронці затримали близько 10 осіб, які спробували прорвати кордон і перешкодити проведенню акції. Один із затриманих перекинув через автобуси правоохоронців димову шашку.

Наприкінці маршу міліція пропустила представників сексменшин на територію студії Довженка, щоб уникнути подальших конфліктів, і щоб вони змогли безперешкодно покинути проспект Перемоги.

Нагадаємо, досі в Україні не було проведено жодного Маршу рівності. У 2012 році парад сексуальних меншин скасували організатори через численні загрози. Цього року марш хотіли провести в центрі столиці, однак суд за позовом київської влади заборонив проведення 25 травня в центральній частині міста будь-яких публічних акцій, не пов'язаних зі святкуванням Дня Києва.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому в нашей стране мешают геи7На кого они нападают? В городах и сёлах орудуют банды воров,убийц и насильников!Давайте перед ними ополчимся!!!Нечего свою злость срывать на людях с другой ориентацией!
Відповісти
Жаль , что они заранее не сообщили где и когда , я бы размялся немного несмотря ни на какую милицию.
Відповісти
С*****! Падаль! Человек создан природой для другого
Відповісти
Никто и никому не мешает заниматься сексом в разных его проявлениях.Но зачем о своей нетрадиционости надо орать на весь мир.
Відповісти
Спасибо Отец и Мать, что я здоров. Стерелизовать всех тех травей
Відповісти
Це не отєц і мать винні, що ти не здоровий - це просто ти обмежений життям тупикоголовий кнур!
Відповісти
А почему гей парад? Парад педерастов, лесбиянок и транссексуалов!!!
Відповісти
Среди задержаных небыло ни одного рыгианала. Знаете почему?
Відповісти
Ведь полиционеры - они тоже люди, и жены у них есть, и детки малые, и родители старички, - и они идут педерастов охранять? Значит пидар им роднее...Роднее МАТЕРИ и РЕБЕНКА

Не обманывайтесь: ни блудники, ни идолослужители, ни прелюбодеи, ни малакии, ни мужеложники… Царства Божия не наследуют».

Помните, что стало с Садомом и Гоморрой (и еще 3-х городов), одержимых этим грехом? Память о них (и урок тоже) - Мертвое море. На земле , где стояли эти города, ни одной травиночки не растет. В море - ни одной рыбешки, хотя полный рыбы Иордан впадает в это самое море.

«Дом блудницы ведёт к смерти, и стези её – к мертвецам; никто из вошедших к ней не возвращается и не вступает на путь жизни» (Притч. 2. 18-19)

И ни одного пастыря против содомитов...БЕЗДУХОВНОЕ ДУХОВЕНСТВО




Відповісти
Від Матвія 5.28-30 .....
30 І як правиця твоя спокушає тебе, відітни її й кинь від себе: бо краще тобі, щоб загинув один із твоїх членів, аніж до геєнни все тіло твоє було вкинене.

ваша думка??
Відповісти
Повторяешся-а это глЮпство.
Речь идет о гомиках, а ты все про своего Онана переживаеш.
Відповісти
а чим гомікі гірші за онаністів або людей що до шлюбу займаються сексом з точки зору біблії? Нічим. Так що якщо гомофоби цитують біблію в одному випадку і ігнорують в іншому, то вони звичайні лицеміри як і майже всі християни що далі заповідей біблію не читають..... та напевне і не знають їх :)))). Саме це я і намагаюсь показати :))))
Відповісти
Тина, вот когда эти п...сы буду сидеть и лизаться на лавке и не нарушая при этом (не дай Бог) закон. А вы будете гулять со своим ребенком, и когда он спросит у вас почему это так !? Что вы будете отвечать... Что это нормально, в порядке вещей ? Вы понимаете как это может повлиять на молодежь, на на Украинский народ в общем.
Відповісти
Останні новини
Гей-парад закінчився за півгодини, є затримані. ФОТО. ВІДЕО
25 травень, 2013, 11:42
У Києві стартує гей-парад
25 травень, 2013, 10:51