Як у Луцьку відзначатимуть День Гідності і Свободи

Як у Луцьку відзначатимуть День Гідності і Свободи
Стало відомо про деталі відзначення Дня Гідності та Свободи у Луцьку. Відтак, 21 листопада відбудуться пам’ятні заходи «З Україною в серці», присвячені Дню Гідності та Свободи: покладання квітів та тематична урочистість.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

«Майдан та Революція Гідності потрясли не тільки Україну, а й увесь світ. Зігріта палкими серцями мільйонів свідомих українців з усіх регіонів, незалежна демократична Українська держава продемонструвала Європі і всьому світові, що українці – міцна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і яка зуміла відстояти свій демократичний вибір», – пишуть на сайті Волинської ОДА. .

Так, о 14:50 запрошують долучитися до покладання квітів представниками органів влади, громадськості до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України», пам’ятника «Волинські Герої Небесної Сотні» на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

О 15 годині у Палаці культури міста Луцька пройде тематичний захід «З Україною у серці».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
необхідно клоуна ЗЕлупенського з хряком порошенком і луцифером-луценком закидати тухлими яйцями з зеленкою та поволокти ногами вперед ганебного крадія пенсій СКОТИНЯКУ ЗЕлупу активно оттако реально посадити довічно На Нари за обкрадання пенсій в пенсіонерів!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти