Можливий булінг: поліція взялася за перевірку дій виховательки з Волині

Можливий булінг: поліція взялася за перевірку дій виховательки з Волині
Турійські поліцейські та дирекція дошкільного навчального закладу проводять перевірку на наявність булінгу.

Про це повідомляють правоохоронці Турійська.

Зауважують, що при моніторингу мережі інтернет учора, 19 листопада, поліцейські Турійського відділення поліції виявили відеопублікацію громадянина А., в якій вказано про можливу наявність непрофесійних дій одного з вихователів дошкільного навчального закладу Турійського району.

Подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події для проведення перевірки. За результатами перевірки буде надано правову оцінку учасникам події в т.ч. на наявність у цій події ознак булінгу (цькування, приниження).

Поліцейські взяли участь у батьківських зборах, на яких батькам та вихователям ДНЗ роз’яснили про види булінгу, відповідальність та наслідки таких дій.

Додамо, що відео, яке мають на увазі правоохоронці, поширив у мережу один із батьків вихованців турійського дитсадка. У ролику батько переконує, що вихователька змушує дітей за певну активність, бажання бігати та гратися, стояти у кутку на колінах та застосовує інші приниження.

Сама ж вихователька, з якою разом із директором дитсадка спілкувався батько дитини, на відео сказала, що це буває "дуже рідко".

Фото ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та гріш ціна тим людям що ставлять під сумнів авторитет цієї виховательки. Саме вона, років 15 тому спасла двох малолітніх дітей, з іншої групи, від утоплення. Побачивши здалеку дітей що попали в ставок вона прибігла і, не вміючи плавати, вскочила в крижану воду з льодом, по шию і випхала тих дітей на берег. Є ті діти і є живі свідки цієї події. Не кожна мати відважилася б зробити таке для своїх дітей, а вона це зробила щоб вижили чужі. В таких людей треба вчитися бути людяними, а не звинувачувати їх. Видно дитина не тільки активна а й дуже проблемна, бо не доотримує батьківської любові та уваги, і шукає цю увагу та любов в садочку, нерозумними дитячими методами, порушуючи порядок та ображаючи інших дітей, і виходячи при цьому за рамки дозволеного. Інші методи на дитину мабуть вже не впливали, і вихователька змушена була піти на "крайні міри" щоб захистити інших дітей в групі. Про це вона й повідомила батькові, коли той забирав дитину додому. Але батько вирішив що правильно буде, якщо виховувати виховательку, а не приділяти увагу своїй дитині... Нажаль так буває,коли людина не вміє і не знає, і не хоче вміти й знати - то в нього всі кругом винуваті(в цьому випадку вихователька, в інших випадках інші люди). Всі ж знають того непутьового тата - скандаліста.
Відповісти
Якщо ви не розібралися в ситуації ,пробачте за виражение,то нєхєр писати статью і викладати в інтернет

Відповісти
А коли дитина принижує виховательку при батьках,то це норма в нашому суспільстві???
Була свідком колись,як батьки прийшли забирати дитину з садочка, до них вийшла вихователька донести інформацію по певних організаційних питаннях, а ця дитина ( причому не мала!!!!)ПЛЮНУЛА на виховательку- а "батьки",якщо можна їх так назвати, навіть зауваження ніякого не зробили!!!
Відповісти
Останні новини
Можливий булінг: поліція взялася за перевірку дій виховательки з Волині
20 листопад, 2019, 10:58