Луцькі ліцеїсти зʼїздили в Київ. ФОТО

Луцькі ліцеїсти зʼїздили в Київ. ФОТО
Ліцеїсти першого та другого курсів «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради Волинської області» відвідали навчальні заклади системи МВС у Києві.

Тож ліцеїсти побували на пізнавальній екскурсії у Національній академії внутрішніх справ, Юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва і Навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

При цьому вони зустрілися із керівництвом Національної академії внутрішніх справ – ректором Валентином Коваленком, першим проректором з навчально-методичної роботи Володимиром Чернєєм та проректором із економічних питань та матеріального забезпечення Ігорем Горою. Керівники вишу розповіли їм про всі премудрості міліцейської професії та ознайомили з програмами підготовки фахівців тих чи інших підрозділів органів внутрішніх справ.

Ліцеїстам продемонстрували матеріально-технічну базу академії, показали музей закладу, а ще молодь побувала на практичному занятті курсантів, яке проходило на тренувальному полігоні Інституту кримінальної міліції.

Хороші враження залишилися і після відвідування Юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва, адже вони ознайомилися з умовами навчання та проживання курсантів і ліцеїстів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі ліцеїсти зʼїздили в Київ. ФОТО
25 травень, 2013, 17:21